luni, noiembrie 21, 2005

Colectii si nostalgii (IV)

Dupa ce am scris titlul asta, mi-au aparut [imprimate pe retina] cuvintele scrise pe mess de un prieten: incepi sa imbatranesti.
Bun. Si ce daca? Toti imbatranim. Nimic nou sub soare. Conteaza cum imbatranim si mai ales ce lasam in urma. Mie, printre altele, imi plac colectiile. De tot felul. Inclusiv numelerele de reviste, aranjate consecutiv, la "dunga", numar de numar. Am inceput cu PC Magazine si PC World. Am renuntat prntru ca mi-am dat seama ca sunt niste "craps". Apoi a venit randul lui XtremPC si, de trei numere incoace, la PHOTO Magazine. Mi-e drag sa le vad cum stau aranjate in biblioteca... Dar cand ma gandesc ca o sa am vreun urmas "cretin" care o sa le dea / risipeasca pe un pret de nimic [deoarece nu o sa il intereseze], ma apuca groaza.
Anyway, daca o sa observ asta, le voi doana [benevol] unei biblioteci judetene, desi ma irita ideea ca altii sa imi rasfoiasca volumele si revistele adunate.

3 comentarii:

  1. Mi-as fi dorit sa ma nasc mai devreme

    RăspundețiȘtergere
  2. iti recomand cu caldura varanta frantuzeasca a revistei PHOTO. E mai scumpicica (nu atat de ridicol de piparata cum e cea americaneasca) insa calitativ superioara fashnetzei romanesti. Si mai ajuta si la aducerea aminte a limbii :D .. well.. pe mine cel putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dee WHY ???

    zeenyInteresanta propunere, insa franceaza mea lasa de dorit. Iar la editia US nu ma lasa buzunarul sa ajung. Asa ca ma multumesc cu "fashneatza" romaneasca. Nu mi-o lua in nume de rau :D
    Faptul ca acum cumnpar editia .ro, nu inseamna ca sunt si multumit 100% de ceea ce contine...

    RăspundețiȘtergere