luni, noiembrie 28, 2005

Traim in jungla

Exact. De ce? Maine incepe scoala. That's not the main issue here. Mama, invatatoare prin vocatie [si profesie], s-a transformat [subit?] in telefonista. "Alo, buna seara domnul X. De maine va rog sa-l trimiteti pe X-ulica la scoala. [...] Da, incepe scoala [...] Cum? Nu stiati? [...] Nu ati urmarit la TV?". Eh, si scenariul asta se repeta "in background" de vreo 15 minute incoace. Si am impresia ca o sa mai dureze inca pe atat. Stupoare. Nici unul dintre parinti n-are habar ca maine incepe scoala. Si in plus nici nu urmaresc mass-media [TV, radio, net etc...].
E clar. Traim in jungla!
Ba nu! In Republica Bananiera Romania, tara in care [paradoxal] nu cresc banane.

7 comentarii:

  1. Eu nu pot sa inteleg. Nu au acceptat nici o oferta, dar au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa inceapa scoala. Deci, pana la urma, de ce au inceput greva, daca la sfarsit, nu s-au ales cu nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. fara suparare, dar, daca mereu ar obtine ceea ce ei cer atunci ar fi rentabil ca toata lumea sa faca greva, nu?
    cel putin de profesorii din liceul meu nu mi-e absolut deloc mila...sunt si mereu vor fi niste nepasatori care efectiv vin la ora, pun absente si-si bat joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. A, pai sunt de acord cu tine, ca unii sunt nepasatori and stuff, dar nu asta vroiam sa zic. Ma intrebam doar ce au rezolvat si de ce nu au ramas in greva, dar am vazut ulterior la tv ca au semnat nu stiu ce, si sincer nu prea imi pasa ce au semnat... in fine

    RăspundețiȘtergere
  4. ivett Nu ti-ai pus problema de ce sunt nepasatori?

    Iti dau eu un posibil raspuns.

    Poate ca le-au trecut prin fata ochilor [ani de-a randul] sute de exemplare de genul asta si astfel si-au creat un mecanism de aparare propriu: nepasarea.

    Sa fii in situatia lor [injurat, huiduit si urat de moarte zilnic - din cauza unor motive puerile gen teze, lucrari, teme cerute] si pe deasupra sa fii si prost platit, oare ai mai pune suflet? Sau "ti-ai baga picioarele"?

    Ascult...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh,lucrurile sunt impartite,iar adevarul e undeva pe la mijloc.Cert e ca cei ce au obtinut acel 'ceva', nu sunt altii decat 'debutantii',cei cu o vechime pana in 10 ani, in asta consta acel 'acord'.
    O balarie,fiindca majorarea e in 2 transe,si consta in mai 'nimic'. Mai mult ca sigur ca o noua greva generala se va declansa in iunie anul viitor, inainte de intrarea in vacanta oficial.
    'Traim in Romania, si asta ne ocupa mai tot timpul'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atata le trebuie.. ii ucid. Ii decapitez. Pe rand, pe toti. Nimic personal cu tine, boyarule :)

    RăspundețiȘtergere
  7. We will see. Let there be [more] blood.

    Ca fapt divers: eu mi-am dat BAC'ul :P [teasing you]

    RăspundețiȘtergere