duminică, decembrie 18, 2005

blowing in the wind

Dupa o scurta lectura, mi-am dat seama ca suntem acum [mai mult ca oricand] legati de tehnologie. TV, radio, GSM, WWW, IM etc... Si chiar ne scriem jurnalele ONLINE. Some say "sharing is receiving". I dunno.. For me sharing is... just sharing. I don't espect anything from my readers. Maybe some random thoughts. Yup: idei de imprumut. Sharing ideas.

Revenind...
Axarea pe tehnologie [sau pe altceva] produce dez-axarea, alienarea, goana dupa... nici TU nu stii ce. Unii vor carti, cat mai multe carti. Si se terzesc la finalul vietii ca n-au reusit sa le citeasca.
Altii vor haine si, cu toate ca le au, sunt la fel de nemultumiti si neimpacati deoarece haina care si-o doresc "zace" mereu in cealalta parte a vitrinei. Si chiar daca o cumpara, maine ea se va transforma intr-o alta haina, dintr-o alta vitrina si pe care insul o transforma [iar] intr-un must-have.
Altii vor timbre, monede etc.. Niciodata n-o sa le aiba pe toate. Iar dupa moartea lor, o sa-i mosteneasca vreun urmas cretin care o sa le spulbere trudita agoniseala in cateva minute, scotandu-o la mezat.
Altii vor filme, muzica, jocuri & software. Cat mai multe CD'uri / DVD'uri. Sute de filme pe care scurta viata pe care-o ai nu o sa-ti permita sa le [re]vezi. Mii de mp3'uri pe care nu le vei [re]asculta [poate]niciodata.

Trist. In viata lucrurile sunt facute sa te bucuri de ele, NU sa te faca sclavul lor.

PS: Stiu, multi o sa-mi sara la beregata acuzandu-ma ca sunt ipocrit sau demagog mai degrab. Altii ma vor cataloga drept un tip anti-progres, obtuz si inchis in carapacea-i de fildes... Va asigur insa ca nu sunteti primii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu