vineri, decembrie 23, 2005

O, brad frumos...

Am terminat de impodobit bradutzul. E mic si dragut si ai un sentiment aparte privindu-l, mai ales pe intuneric: asa micutz si inzorzonat cu luminitze palpaitoare si jucause. Cu toate astea... artificial. Cei naturali sunt cu mult prea mari pentru micimea odailor mele. Asadar, putina lumina, globuletze mici, un Mos Craciun de portzelan & o funda de efect. And... ta-da. Here we go: a small X-Mass Tree.
PS: l-am supus unei sedinte foto & am incercat mai multe variante (cu blitz, fara, lumina naturala, manual WB etc..). Nu prea am avut rezultatele asteptate. Poate si pentru ca era TV'ul pornit nearby :( Azi am incercat iarasi. See results for yourselves.
Deja se simte in aer mirosul & "gustul" de sarbatoare. Presimt ca de maine serara voi intarzia multa vreme pe "ulitze", colindand pana la cantatul cocosilor. Asta, fireste, in detrimentul blogului. Asadar, exista mari sanse sa nu mai dau pe-aici o vreme.. Sau poate nu?

3 comentarii:

  1. Tot e bine, macar ai brad! Dar nu ai gasit brazi din-aceia de jumatate de metru,naturali? In Bucuresti sunt destui,si mama a si "plantat" unul in sufragerie.

    Dar lasaa, e bine ca nu te-a prins Craciunul fara pom[ishor].

    Poate pun si eu poze cu bradutul pe care il avem aici[tot de plastic, si tot cam atat de mic,daca nu chiar mai micut]. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am 3, dintre care unul este natural, fiecare de marimi diferite.

    RăspundețiȘtergere