duminică, ianuarie 29, 2006

Dacia Logan Break

Noul Logan Break isi face treptat aparitia. Autoturismul urmeaza sa fie prezentat publicului pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva, insa lansarea oficiala va avea loc abia la toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris.
Recent, un site din Cehia (conform HotNews.ro) a facut publice primele imagini cu noul model Dacia Logan Break. Fotografiile au fost facute in timpul unor teste preliminare de verificare.
Iata si cateva poze (destul de reusite) ale "produsului". Insa mai avem ceva pana sa il vedem "in the wild".

4 comentarii:

  1. arata misto, zic eu.
    dintre toate modelele de Dacia as opta pt acesta, cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa nu te grabesti la concluzii.
    wait and see...
    Are EXACT acelasi spate, doar ca nu mai ai senzatia aceea ca-i urata, si asta din cauza portbagajului care armonizeaza cumva designul "din topor" al "Golanului" (ups, Loganului)... :D

    Nu prea sunt pro Logan (desi unii prieteni si cunoscuti le lauda nevoie-mare), dar am postat stirea pe blog din spirit nationalist...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie, parca imi place mai mult cum arata o Solenza. Golanul asta, cum il numesti tu mi se pare cam ciudat, mai ales la spate. Mi se pare ca nu are forme asa de frumoase :). Eeeh, o fi totusi mai bun din punct de vedere tehnic. I don't know :-??

    RăspundețiȘtergere
  4. "mai bun din punct de vedere tehnic" ... putin spus! Eu unul sunt mulţumit; porneşte din prima, e confortabil şi oarecum silenţios spre deosebire de vechile dacii! Cu spatele nu mă împac nici eu - aici mă refer la modelul de berlină, cât despre versiunea break ... parcă ar fi dric :D!

    RăspundețiȘtergere