luni, ianuarie 02, 2006

new interesting signs

Se pare ca politia germana se pregateste sa amplaseze semne de genul celui alaturat in vederea unui mai bun control al prostitutiei, mai ales ca in acest an nemtii vor fi gazdele editiei 2006 a World Cup.
Prostitution is legal in Germany but only in certain areas, and the street signs are planned to stop football fans pestering women in other areas. no prostitution sperrbezirk
They also want to stop the thousands of call girls heading to the country from moving out of the legal areas.
The idea for the signs came after a German man, named only as Michael G, was arrested for soliciting a prostitute in a restricted area in Dusseldorf.
In court he claimed he had no idea picking up a prostitute in that area was illegal.
Judge Dirk Kruse admitted that he also didn’t know which areas were legal and which were not and said: "We need some kind of sign to make it clear".
sursa
La noi pe cand aceste semne? Dupa integrarea din 2007?

5 comentarii:

  1. si sa scrie ce? "No bitches!" ? "No ho's!" ? "Nu curve!" ?

    Mai bine facem intai curat pe strazi si apoi ne mai gandim la curve ca nu ele sunt problemele noastre... majore.

    RăspundețiȘtergere
  2. O data primiti sub umblela UE, vom dansa dupa cum vor dicta ei. Si daca ei vor zice sa punem astfel de semne, vom pune.
    Si Daca vor vrea sa ne punem toti tichie Santa-Clause type, o vom face. Si o vom face cu bucurie, crezand ca am crescut astfel in ochii lor...
    Trist, dar din pacate adevarat.

    PS: a fost la fel cazul porcilor [animalelor] care nu trebuiesc chinuite inainte de moarte si nu trebuie injunghiate. Ne-au cerut-o. Am facut asa? In mare parte, DA. A fost asta problema noastra No. 1? NU. Si totusi, am dansat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este oare mai usor sa puna niste semne ca sa notifice locurile in care este voie decat sa notifice locurile in care nu este voie? Pentru ca banuiesc ca sunt mai putine locurile in care ar trebui sa aiba voie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta s-a intamplat in Germania, nu in toata U.E. Deci inainte sa ajunga si la noi ar trebui sa treaca prin celelalte tari in viitorul apropiat.
    Si totusi, nu toate tarile adopta legile UE. Marea Britanie nu are moneda oficiala Euro, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. sa nu comparam UK cu Romania.
    Altele sunt resorturile decizionale si volitive.

    RăspundețiȘtergere