marți, mai 30, 2006

Jurnalele regelui

Regele Mihai de Hohenzolern citind masuscrise Azi, regele Mihai a avut ocazia sa consulte multe din documentele personale ale familiei regale, inclusiv jurnalele sale din copilarie.
"Mi se pare senzational ca aceste documente s-au pastrat. Nu stiu cum au ajuns aici, dar stiu ca sunt unii care nu se bucura ca aceste documente mai exista. Dar asta este istoria!, a spus fostul rege Mihai de Hohenzolern". (read more...)

3 comentarii:

  1. ar fi interesant sa citesc un articol despre ce crede mihai 1 de hohenzollern despre arhivele din perioada abdicarii sale. si ar fi si mai interesant sa se faca publice aceste arhive. si al dracului de interesant ar fi ca articolul care trateaza toata povestea asta (cu arhive publicate, cu tot) sa fie publicat intr-un - hm - ziar gen "averea" sau "libertatea". probabil sansele sa se intample oricare din scenariile astea sunt extrem de apropiate intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) Cougar. De acord, totally :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. a, am uitat inca un scenariu extrem de probabil: in potentsialul articol sa nu existe ineptsii datatoare de regrete "patriotice", cum e aia cu hohenzoLern. cat de dobitoc tre` sa fii sa permitsi asemenea greseli sa treaca prin toate filtrele (asta presupunand ca au filtre) si sa intre la tipar!? in sfarsit, trecand peste jignirea adusa persoanei si personalitatsii.. atata lucru nu stii, andrei dumitrescu, imbecil cu diploma, ca numele casei fostului rege al romaniei, mihai 1, se scrie hohenzoLLern? daca-l intreb de sigmaringen, pariez ca-si innoada ochii pe undeva prin islanda.

    RăspundețiȘtergere