vineri, iulie 21, 2006

Cine e de fapt Monica Gabor (partea a 2a)

Dupa dezvaluirile celor de la Averea legate de adolescenta telenovelistica a Monicai, acum urmeaza un nou episod. Acelasi ziar aduce inca o stire bomba [daca mai era cazul] despre parvenita asta atat de ingamfata. Batranii de pe ultita pe care am copilarit aveau o vorba: "rama, dupa ce isi deschide ochii, e mai rea decat gandacul". Cu alte cuvinte, parvenitul e mai rau ca un bogatas genuin. True. Nu pot decat sa ii felicit pe cei de la Averea pentru isprava facuta, mai ales acum, in prag de nunta a celor doi "indragostiti". Asadar, iata ce spune stirea:
Monica Gabor Filme cu Monica Gabor fara prejudecati, de pe vremea cand aceasta nu avea decat 16 ani, au fost distribuite in Elvetia, intr-un circuit privat, unor bogatasi locali!
Dezvaluirea-bomba ii apartine lui Dinu Damaschin, cel despre care am aratat ca a salvat-o pe Monica, in vara lui 2003, din ghearele mafiei tiganesti din Bacau.
continuarea...

4 comentarii:

  1. Tipa asta e celebra doar pentru ca i se acorda atata atentie. Bad publicity is still publicity.

    RăspundețiȘtergere
  2. îmi provoacă greaţă şi nu că ar fi urâtă...

    RăspundețiȘtergere
  3. cei de la averea nu au alta treaba mai buna de facut decat sa arunce cu noroi?
    asa a ajuns presa din rom. in loc sa cautam in urma cand a fost premianta sau cand a plantat un pom, ne uitam cand a calcat stramb. mi-e sila!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana, there is no such thing as bad publicity ;)

    RăspundețiȘtergere