duminică, iulie 16, 2006

Cine e de fapt Monica Gabor

caution!Incetul cu incetul adevarul despre iubita/sotia lui Irinel Columbeanu iese la iviala. Si asta datorita celor de la Averea care au facut niste achete cu un rezultat cel putin ...interesant. Viata Monicutei se dovedeste a fi mai mult decat o... telenovela. Asadar, un prim articol despre ce fel de om este de fapt (hor)monica... [asta in special pentru descultele care o au ca idol]

21 de comentarii:

  1. La ce puteai sa te astepti, nu este nimic mai mult decat o fata "foarte trecuta" prin viata, se pare ca a inceput-o si foarte devreme, probabil ca provine dintr-o familie la fel de desantata ... si norocul ei a fost ca este destul de "buna" sa intre in atentia bogatasului Virinel; oricum din cate am citit, inainte de a ajunge "in atentia lui" a avut parte cam de toate "atentiile" influente de prin Bacau ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Oricum banuiam ca nu e decat o taranca parvenita. E bine ca mi se si confirma aceste banuieli.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mana pe inima spun ca trebuie sa lasam trecutul zbuciumat al acestei fete simple si sa credem in dragostea celor doi viitori soti!:)))))) Ei pe naiba!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt curios sa vad cine va puna mana pe pushlamaua asta dupa IRI :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca presa si`a propus sa o faca praf pe domnisorica. Acum nu iau apararea nimanui,nici nu`mi place de ea, nici nu`mi displace, pentru mine e ca si cum 'nu ar fi', dar oare tot ce se scrie , e si adevarat?!
    Oricum mi se pare ca i se acorda prea multa importanta mediatica. Chiar daca e negativa.In felul asta cei doi in ignoranta lor,chiar se cred celebritati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, Dana.
    Problema se pune altfel: este inadmisibil sa se ofere astfel de modele. Si asa pustioaicele o iau razna la vrasta lor. Cu atat mai mult cu cat le plimbi pe sub nas (la TV) viata unei ca Monica Columbeanu.

    RăspundețiȘtergere
  7. " sunt curios sa vad cine va puna mana pe pushlamaua asta dupa IRI"

    Pai e simplu: cine are mai mult bani decat el.

    RăspundețiȘtergere
  8. :))
    Dar ea nu poate fi considerata Model.
    Nici macar top`model.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dana, atata vreme cat promovezi [ostentativ si prelungit] ceva, acel ceva devine model [pentru cei mai slabi la.. mansarda].

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevaru', zic eu, ca daca acum au parte de o publicitate negativa, o au tot din cauza lor...prea s-au spart in figuri. Iar acum se "intoarce roata"? Eu asa cred. Iar despre trecutul ei...era clar...ce-i frumos si lu' Necuratu' ii place :D.

    RăspundețiȘtergere
  11. aici nu e iubire ....e foame de bani, se vede clar!! Fata e simpatica .,dar se vede de la o posta ca e tiganca!!!Iar acest Iri e ....penibil prin ceea ce face !!are doar banul, ca in rest....chiar si tata arata mai bine !!! ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  12. e strigator la cer !!!!Domnisoarele din Romania chiar nu mai au bun simt si putina mandrie???Ce vad ele cand se aseaza seara in pat langa acesti ,,onorabili domni"?Oare tineri nu mai sunt in tara asta,,cu bani" sau fete batrane bogate?Sa le fie rusine la amandoi si celor care sunt de acord cu ceea ce se intampla cu acesti ,,caini si catele"nerusinate! RUSINE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie nici nu-mi place, nici nu-mi displace monica gabor..insa mi se par cel putin ciudate aceste articole, in sensul k au prea multe detalii.Se cunosc ore, minute, locuri, e ca si cum acesti ziaristi ar fi fost acolo. Se poate sa fie un mic adevar, insa nu la nivelul la care se discuta.

    RăspundețiȘtergere
  14. mare chestie cu trecutul ei.. nu inteleg ce dracu o judecati atata, parca in tara asta de rahat poti sa ajungi cineva prin alte metode (daca esti femeie)

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce discutam si ii urmarim atata? Pentru ca, ce-i drept, grotescul are harul de a hipnotiza. Nu ne plac, dar totusi ii urmarim -si sigur ii urmarim pt ca altfel n-am cunoaste asa multe detalii despre ei, nu? - ii comentam si ii criticam si ii ridicularizam si tousi nu putem sa ne abtinem sa nu citim articolele despre ei sau sa nu ne uitam la "No comment", chiar si asa, "intr-o doara". Si atunci, stau si ma intreb, problema de fapt unde: la noi sau la ei? Daca tot am constat ca sunt niste nonvalori si ca devin vedetutze prin nefacand nimic, atunci ma intreb ce-i in capul nostru de "belim ochii" la niste nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu "belim ochii" la niste nimeni (eu personal nu ma uit deloc la "No Comment"), ci urlam in urechlile unor nimeni care ii admira si ii aplauda pe cei 2.
    Urlam ceva de genul: "Wake up & see the reality".

    Cu Iri chiar n-am nimic. Insa cu parvenita de Monica da. Si cu mass-media pentru ca promoveaza astfel de modele negative. Asadar parvenitii devin modele ala sec XXI. Credeam ca am scapat de astfel de practici in epoca fanariota.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu ma referam la tine, la mine, sau la cei care au lasat mesaje, cred ca s-a inteles aluzia..
    Chestia cu urlatul de trezire a celor ce "belesc ochii" nu stiu cat de productiv va fi.. pana la urma fiecare horaraste pentru el ce este benefic sau mai putin benefic.

    Educatia combinata cu violenta, fie ea si verbala, nu rezolva mai nimic.

    Nu cred ca ai inteles pe deplin mesajul cuvintelor mele. Media nu inseamna o entitate palpabila, cum nici atribuirea unei identitati opiniei publice nu este nu lucru realist.
    Ce iti scapa tie in momentul in care acuzi media este ca factorul decizional este audienta, acel rating / tiraj ce "dicteaza". De fapt, intr-o mare masura noi hataram ce subiecte sa fie mediatizate. Chiar si faptul ca noi discutam asa mult pe marginea acestui subiect denota gradul de interes sporit..

    Agenda publica este formata in egala masura de noi, consumatorii de media, de formatorii de opinie publica, etc.. Chiar crezi ca daca n-ar interesa pe nimeni subiectul "Columbeanu", media ar tine-o in continuare cu astia doi? Ma indoiesc..

    Analiza personajelor:
    Zici ca cu Iri n-ai nimic, ci Monica - parvenita - ar fi factorul daunator si destructiv. Ciudat cum absolvi de orice responsabilitate un om matur si condamni cu atata usurinta un drac de copil care se joaca cu lucruri importante. Sa fie oare asa simplu? Si daca tot vorbiram mai devreme de parveniti, te-ai intrebat vreodata cine este de fapt Columbeanu, omul de afaceri plin de succes? Asa de mare incat toate firmele sale (5 la numar) sunt toate niste SRL-uri? Mai copii, voi chiar credeti ca faci milioane de EUR cu niste SRL-uri?!Si mai ales in nici 10 ani??? Cred ca raspunsul la aceasta intrebare iti va da o noua semnificatie termenului de "parvenit".
    Nu stiu d-na Columbeanu cat constientizeaza din cate i se intampla, si NU MA INTELEGE GRESIT, dar nu uita ca fata asta are 19 ani, provine dintr-o familie mai mult decat modesta, lucru care nu scuza multe lucruri dar hai sa ne aducem un pic aminte cum eram noi la 18-19 ani.. Chiar ai impresia ca tot ce zboara se mananca.
    Cred ca virulenta si usurinta cu care o condamni nu aduce nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
  18. parerea mea desprea monika gabor este ca vrea sa se casatoreasca cu IRI doar pt bani.Zic asta pt ca nu prea vad de ce sar uita la unul ca IRI .cu toate ca ea este frumusica si cu 30 de ani mai mica ca IRI..de aici tragem concluzia ca IRI nu vrea sa deschida ochii si sa vada cu ce podoaba traieste.Dar sunt curioasa sa vad care va fi urmatoarea dupa..MONIKA GABOR?????

    RăspundețiȘtergere
  19. Dupa parerea mea cei doi nu sunt destul de potriviti pentru a trai si a avea un copil impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  20. noroc de dl dd ca altfel era tot o saraca

    RăspundețiȘtergere
  21. si-a stricat imaginea de fata cuminte. macar acuma stie toata lumea ca monica gabor este cu irinel numai pt bani si nu pt ca ar fi indragostita.nu degeaba se zice ca minciuna are picioare scurte!!!

    RăspundețiȘtergere