vineri, iulie 14, 2006

spaga de la BAC

"Un elev curajos a inregistrat, in premiera, doua dintre probele de Bacalaureat, pe care le-a sustinut la Liceul «Ion Barbu» din Capitala, pentru a dovedi ilegalitatile si metodele de mituire a profesorilor"
[sursa gardianul.ro]

Ce sa post sa [mai] zic?
Mi-e rusine si sila ca sunt ca am asemenea colegi in invatamant. Trist.

3 comentarii:

  1. Ce vrei sa faca si profesorii ? Sa nu ii treaca sa scape de cretini ? Sa se mai chinuie cu ei inca un an de zile si la fel de inutil ca si pana acum ? Acum sincer, eu pe deoparte ii inteleg, si asa amaratii astia de 14-15-16 -17 ani sunt fara nici un viitor clar si sunt vai de mama lor, crezi ca are vreun rost sa ii mai ti de poamana prin scoli si sa tragi de ei ? Crezi ca se schimba ceva in mintea lor ? Fi serios, atata vreme cat Ion sau Moromete sunt intelectualii din operele ce le-au fost date spre studiu ptr examenul de bacalaureat, nu prea ai la ce sa te astepti ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema e ca in ultima perioada scoala si-a coborat foarte jos standardele. Si asta dintr-un tembel avant populist [pe care nu-l inteleg].
    Daca esti retard, nu e oblogatoriu sa termini liceul. La sapa sau la turnat betoane poti merge si cu 4 (sau chiar 8) clase.

    Eu cred ca ne compromitem prea mult ca dascali. Chiar si prin simplul fapt ca ii trecem ca sa nu mai avem de-a face cu ei si la anul (desi ei sunt prosti-gramada).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se intelege nimic. Un transcript ceva :D?
    Si chiar nu inteleg, de ce nu ar fi Moromete intelectual in satul lui? Evident ca nu se compara cu intelectualii de la oras, dar in sensul de intelept, destupat, cu o gandire mai deschisa, sau cel care conducea discutiile mai "pretentioase" prin sat pe acolo poate fi numit intelectualul satului.
    Nemaivorbind de faptul ca a suferit o drama intr-un mod destul de crunt.

    RăspundețiȘtergere