marți, august 15, 2006

Blogger Beta

blogger labels De multa vreme am un dinte impotriva acualului hosting (blogspot). Si asta pentru ca se incapateaza sa nu ofere categorii, impingand utilizatorii la tot felul de artificii. Asa ca am fost over-entuziasmat sa vad ca s-au hotarat (finally !!!) sa suporte categorii (by labeling). Din pacate acest feature e disponibil doar in noua versiune (beta) a Blogger'ului. Poate baietii de la Google se vor gandi sa ofere acces la categorii si vechilor utilizatori.
Si daca s-au gandit sa schimbe nitel lucrurile, mi-as dori sa faca un control panel pentru pozele uploadate la ei, ceva in genul lui imageshack.us.
Dar pana atunci, rabdare & tutun (pentru cei care folosesc).

5 comentarii:

  1. si noi astia vechi ce facem ?? de ce nu putem sa folosim si noi categoriile si restu chestilor noi, pe care sincer nu le-am citit.hmm..idioata chestie, sper ca in ala final sa putem si noi. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Va merge mai mult ca sigur in viitor.
    Intre timp am vazut ca v-au bagat feed-uri RSS (inainte erau doar atom) iar cele Atom, mai vechi, le-au fost schimbat link-urile de la toate articolele trimitand la control panel (cred), ca de fiecare data cand apas pe ele ma trimite la o adresa ciudata unde imi cere un user si o parola.

    RăspundețiȘtergere
  3. m-am mutat
    http://inadecvat.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu ieri stirea si am fost extaziat. Categoriile vor fi numite de fapt labels dar vor functiona la fel. Trecerea va fi gradata, deocamdata trebuie sa creezi un blog nou ca sa iei avantaj de beta sau sa speri sa fii "invitat".
    Mai multe stiri si descrieri despre features aici:
    http://googlesystem.blogspot.com/2006/08/new-blogger.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu din cauza lipsei categoriilor m-am mutat de pe blogger.com pe wordpress.com .
    si e bine in noua mea casuta :). mai ales ca pot bana toate comentariile care nu-mi convin :D.
    (e drept,am ceva dezavantaje, de genul : nu ma joc cu partea de html a site-ului, nu pot adauga scriptul pentru google analytics, dar... in rest e ok).

    RăspundețiȘtergere