joi, septembrie 14, 2006

anunt umanitar

Baietelul pentru care va cerem ajutor se numeste Andrei Sebastian Slavescu, nascut pe 14 septembrie 2004. La varsta de 4 luni i s-a pus diagnosticul de Sindrom Alagille, o malformatie genetica ce afecteaza in special ficatul prin lipsa cailor biliare intrahepatice.

Andrei Sebastian Slavescu Sebi are nevoie de transplant de ficat. in Romania aceasta interventie este foarte dificil de realizat la o varsta atat de mica. Operatia se face cu mari sanse de reusita la Clinica Saint Luc din Bruxelles (Belgia), dar interventia chirurgicala costa 85.000 € la care se adauga costurile de sedere. Primul loc in care am cautat sprijin a fost Ministerul Sanatatii. Comisia de medici a aprobat interventia chirurgicala in strainatate, dar Ministerul Sanatatii poate finanta doar partial aceasta interventie (15.000 €). Familia si prietenii ne pot ajuta cu 5.000 €. stim ca este o suma foarte mare si nu cerem nimanui toata suma... dar speram ca putin cate putin si cu sprijinul vostru vom reusi sa strangem toti banii. ( Mai multe detalii aici ).
LE: Noul link (cf. lui Horatius) aici.

3 comentarii:

 1. Cit de trist... o sa incerc sa fac ce pot, am pus deja un banner la mine, poate se string banutii aia. Cel mai cumpit lucru mi se pare suferinta unui copil :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Anuntul nu mai e de actualitate. Detalii despre evolutia (pozitiva) se gasesc la www.alagillle.ro, adresa blogului lui Sebi. Linkul catre horatius.ro a fost o chestiune provizorie dar care s-a propagat si dureaza si azi. Oricum ambele domenii imi apartin, dar referintele despre Sebi cu link catre blogul meu nu sunt OK. Linkurile trebuie sa mearga pe site-ul sau.
  Multumesc (chiar daca au trecut trei ani deja) pentru tot. Sebi face luni pe 14 septembrie 5 anisori.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulţumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

  RăspundețiȘtergere