sâmbătă, septembrie 02, 2006

mic si insignifiant

Cum ar trebui procedat cand vezi ca superiorii tai iau niste decizii aiurea, intorcand totul in interesul lor si, evident, in defavoarea ta? Si tu n-ar trebui sa stii toate astea. Cel putin nu acum (poate mai incolo). Dar le stii. Si inca de la o sursa sigura din interior. Asadar, ce-ar trebui sa faci, sau mai corect ce ai putea sa faci?

4 comentarii:

  1. Stii cum se zice? in fata sefului si in spatele calului sa nu te pui...nu prea ai ce face. Cunosc situatia, o traiesc si eu...nu prea am ce face momentan...eventual sa-mi gasesc alt sef, poate...

    RăspundețiȘtergere
  2. mai întâi cinsteşti cum se cuvine sursa şi te asiguri că te informează şi pe viitor. apoi pregăteşti contra-măsuri. faci şi tu cum au făcut aliaţii-n al doilea răzbel mundial cu "Enigma" nemţească ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Taci chitic si-ti pregatesti ofensiva si cum zicea si andreiard, iti rasplatesti sursa. Mai multe de atat nu poti face, asta e.

    RăspundețiȘtergere
  4. Le spui ce ai de spus verde in fata si iti cauti un alt loc de munca. ai destule talente si cunostinte pe care le poti valorifica. (d'asta am ajuns aici, de atata tacere)

    RăspundețiȘtergere