duminică, noiembrie 05, 2006

lacrimile lui Ovidiu & social networking !?

Aseara am avut chef de iesit in oras. Pana la urma, frigul si locatiile supraaglomerate m-au fortat sa aterizez (cu niste prieteni) intr-un pub dragut. Evident ca nici aici n-am reusit sa scap de aglomeratie. Bine ca s-a gandit unul dintre ei sa ne rezerve o masa. Populatie numeroasa (si vesela), atmosfera calduta si intesata de fum, iar in fundal muzica rock & folk (mai ales oldies) cu cativa decibeli excedentari. Am taifasuit cateva ceasuri in compania celor doua sticle semnate "Lacrima lui Ovidiu 5". Vinul asta reuseste sa imi aduca aminte de serile misterioase (si calde) de vara. Savurat cu felii de lamaie proaspat taiate, te unge la suflet si fiecare picatura e o terapie & desfatare a simturilor.
Ulterior, in toiul discutiilor, a aparut un individ imbracat inntr-un palton maron, cu un fular imens, tragand dupa el un Sony H2 (sau H1 - n-am putut distinge prea clar in semiobscuritate). De indata s-a pus pe facut poze in stanga si-n dreapta. A ajuns si la noi la masa: "Vreti poze?". I was like WTF: "NU". Asta e social networking or what? Ulterior mi-a parut rau. As fi spus DA. Din curiozitate. Aveam in minte intrebari de genul: cum as fi putut intra in posesia eventualelor poze & care ar fi fost costul lor. Stand in continuare la un pahar de vin, am construit [mental] diverse secnarii. Ce naiba urmarea pana la urma tipul? Sa le puna pe net? (pub'ul nici macar n-are website, din cate stiu). Sa isi faca noi prieteni? (posibil). Sa faca showoff cu jucarioara lui argintie? Chiar ca ma depaseste. Ipotezele persista si acum. Si e mai bine asa. Daca l-as fi intrebat, probabl banalitatile s-ar fi asternut intre noi.

2 comentarii:

  1. şi-uite aşa, mi-am amintit de sticla de Angelli din frigider, pe care o voi bea de ziua mea ...adică destul de curând :D... niam-slurp :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Nici eu nu ma ating de bautura din casa..:)
    Cat despre tip, te`ai gandit ca poate vroia sa fie ca un castig suplimentar? Poate ca era student pe undeva, la arte..si isi inaugura propia lui colectie de fotografii, ori poate ca elabora o tema de licenta cu subiectul in ton cu ce activitati desfasurati voi..who know`s?!
    :)

    RăspundețiȘtergere