miercuri, noiembrie 29, 2006

sometimes people are nice

Eau de Toillete STR8 Adventure 100 ml. A fost mai greu pana ce lumea din bloc a prins de veste ca ma pricep la calculatoare. De-atunci in fiecare saptamana ma viziteaza cate unul:
- "Nu vii sa vezi ce are antivirusul ca nu isi mai face update?"
- "Nu ai te rog niste codecuri?"
- "Nu stiu ce are calculatorul ca merge destul de greoi si imi da cateva erori."
- "Nu vii sa imi instalezi imprimanta?"
- "Ce placa video ma sfatuiesti sa imi iau la banii astia?"
Si lista poate continua la nesfarsit.
Le raspund la solicitari. De fiecare data. Nu pentru bani sau altceva, ci din placerea de a ajuta un om aflat in incurcatura. Stiu ca si mie mi-ar conveni sa fiu ajutat in situatii similare. Ma bucura cand le pot rezolva problemele.
Azi insa am primit prima recunoastere materiala pentru activitatea prestata: o devirusare de sistem. E vorba (dupa cum se vede si in poza) de un parfum STR8 Adventure, EDT 100 ml.
Ehei, e primul meu cadou in perioada asta. Azi, venind agale spre casa, am avut senzatia iminenta a sarbatorilor de Craciun. S-a dovedit ca avusesem dreptate. Some people are nice. Thanks.

2 comentarii:

  1. No way! Daca ma apuc si le pun taxe, renunta la serviciile mele si isi aduc pe altcineva. Iar acel altcinieva de obicei strica si mai rau. Apoi iar vin la mine ca nu le merge...
    Si decat sa lucrez dupa altcineva si sa-i repar prostiile, prefer munca pe aproape pe gratis. Suntem vecini doar si ne mai ajutam reciproc. Cate-un cadou in genul celui de mai sus, e binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dascalii nu mai primesc cadouri? E drept ca nu le-ntrec pe dascalite, dar totusi...:)

    RăspundețiȘtergere