luni, decembrie 11, 2006

Gandul: femei, sex si blogosfera

Astora de la Gandul chiar le face placere sa scrie despre femei. Si bloguri. Recent citisem un articol despre superficialitatea partii feminine a blogosferei. Acum a mai aparut unul. Tot despre femei si blogosfera. De data asta au adaugat ingredientul-minune: sexul. Un material ce [ne] aduce in fata cateva din blogurile (si succesul) unor femei ce-au indraznit sa impartaseasca virtualilor cititori insemnari ale experientelelor erotice traite.
Scris totusi destul de sec, informativ si fara nerv, articolul capata de la mine o bila alba pentru ca a venit cu link'uri concrete* (putine, e drept). Dar si o bila neagra pentru ca n-a dat nume din blogosfera romaneasca (eh, e greu sa imparti traficul cu altii), desi cam stim la cine se refera. Nu?
De asemenea, cu un gest nehotarat, mai pun inca o bila alba: material redactat de o prezenta femina. Hell, ya!
* incepeti sa invatati din criticile cititorilor.

5 comentarii:

  1. Parerea mea e ca nu s-au dat nume din blogosfera romaneasca, nu din cauza ca unui ziar precum "Gandul" i-ar fi frica de traficul pricinuit de unu, doua bloguri, ci pentru ca blogurile "feminine" din Romania nu sunt inca de citit, zic eu. Ma chinui sa citesc aberatiile scrise de femeia aia care zice ca uraste barbatii, care, tehnically e cea mai buna la ora actuala in RO si sincer, nu pot. Adica ala e un blog prost, daca e sa ne luam dupa criteriile celei care a facut articolul. Eu zic ca asta e motivul, nu cine stie ce ura si invideie respectiv frica de a pierde trafic.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred ca sunt reguli general valabile care stabilesc care blog e "de citit" si care nu. cate bloguri, atatea stiluri din care fiecare alege ce-i place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius, eu nu ma refeream la "tanti" care vomita toata ziua pe blog ca "barbatii e porci". La respectiva i-am dat ignore de ceva vreme.
    E vorba de altceva. Poate numele Anda iti spune ceva... Poate.

    Bliss, de acord. Insa sunt bloguri care ies in fata si altele care mai au de stat la coada mult si bine. Eu cred ca succesul unui blog e dat de continutul si stilul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aia de la Gandul is niste mocani la faza asta.. Cred ca ii doare ca nu mai intra lumea la ei pe site.

    http://gandul.info/articol_24136/

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca e o tampenie sa generalizezi. nu poti pur si simplu sa bagi toate bloggeritzele int-o categorie, doar pentru ca scrii la un ziar... si nu zic asta pentru ca si eu am un blog, ci pentru ca am citit destule bune... scrise de femei

    RăspundețiȘtergere