miercuri, martie 14, 2007

[re]softare Sony Ericsson w810i

Din prea mult timp liber (inca nu mi-a trecut raceala si ma vad nevoit sa mai zabovesc in casa) m-am apucat sa schimb softul lui w810 (by Orange) cu cel original de la Sony Ericsson. Pentru curiosi, am urmat un tutorial gasit pe forumul Softpedia, plus inca unul in engleza, cam subtirel. Rezultatele-s imbucuratoare*. Mai putin disparitia SMS'urilor si notitelor salvate in telefon (which was my mistake - I should backup things). Thema mea favorita ramane Orbit. Ubercool!
* camera foto nu mai face zgomot in silent mode, am acces la meniurile originale si-am scapat de porcariile generice bagate de cei de la Orange, desi intr-o oarecare masura imi placea dizainul softului lor (textul SMS'urilor ocupa tot ecranul).

7 comentarii:

  1. screenshotul din imagine este cel din tema Orbit?
    Am o intrebare: am si eu w810i-ul de la Orange, si nu pot scapa de meniul ala tembel,poti pune niste poze cu meniul ce il ai tu in telefon? eu daca schimb tema pe "Orbit" am aceleasi icoane la meniu, btw inca nu am facut resoftarea de care zici in post! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai tocmai asta e: fa resoftarea si o sa ai inclusiv meniul din imagine. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu trebuie sa fac o resoftare insa nu vreau sa ma ris sa o fac eu . E 20 de lei la un service. Apropo tu ai acum si t9 in limba romana ?


    Vezi ca tot pe softpedia sunt vreo 5mb cu diferite meniuri . (asta daca nu stii deja :D )

    RăspundețiȘtergere
  4. daca-i faci resoftarea pierzi garantia?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oameni buni,
    daca citeati paginile de pe forum n-ati mai fi pus asemena intrebari. Normal ca pierzi garantia daca resoftezi. Totul se face pe riscul tau.

    @ andrei
    - are T9 in romaneste
    - nu arunca banii pe fereastra. N-are ce sa se intample rau cu telefonul (hardware). In cel mai rau caz o iei de la capat si re softezi.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut .. poate ca este pre tarziu sa scriu acum dar totusi ..am o problema daca m-ai putea ajuta .. atunci cand apas in far manager Alt+F1 si selectez SEFP imi da eroare cum ca nu aar gasi un fisier din plugin ...si am luat alta versiune a programului si alt plugin si tot aja imi zice ...HELP :-s

    RăspundețiȘtergere
  7. Fa ce scrie pe forum si o sa fie OK. Acolo ai toate resursele necesare.
    Iti mai trebuie rabdarea de a parcurge toate paginile.
    Learn by doing it.
    Succes !!

    RăspundețiȘtergere