sâmbătă, aprilie 14, 2007

prea multi

De multa vreme aveam in minte randurile de mai jos si-am amanat publicarea, crezand ca as supara pe cineva. Dar, pana la urma, lucrurile se cer a fi spuse:
Adevarul e ca sunt prea multi bloggeri, ca despre ei e vorba. Finele lui 2006 si mai ales 2007'le sunt perioadele in care "a explodat mamaliga". Nu atac pe nimeni si nu ma simt deloc amenintat. Am oamenii mei pentru care scriu si n-am cazut inca victima goanei dupa unici. Insa am penibilul sentiment ca deja e prea mult. Acelasi sentiment pe care-l ai cand cumperi o noua piesa vestimentara (ce ti se pare originala), iar cam peste 1 luna o vezi purtata de toata lumea. Cine crede ca sloganul cu cat mai mult[i], cu atat mai bine se potriveste blogosferei [fie ea si romaneasca] se inseala. De-acum te asfixiaza o sumedenie de crap'uri & copy+paste'uri. Asta ca sa dau un singur contra-exemplu.
Iar principala problema e ca vor fi si mai multi... "bloggeri" si "bloguri" ca rezultat final al intalnirii mediocritatii cu tehnologia. ("Mechanization serves mediocrity the best")

5 comentarii:

  1. Pe lumea asta, e loc pentru toti.
    Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevarat ce spui. Si Tocmai asta ma inspaimanta.
    Adevarat a Inviat !

    RăspundețiȘtergere
  3. De asta imi era si mie frica. Am auzit pe unii care deabia vad internetul sau sunt copii lui hi5 ca vor si ei blog, ca e cul si trendy. Un fel de loc unde sa pui toate massurile primite pe messenger sau unde sa postezi versurile favorite sau sa spui ce s-a spus deja de peste cincizecisipatrudecatraliarde de ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Complet de acord! Hai, care renunta primul?

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa existe tot timpul diferente, si bloggerii originali, o sa fie cei care o sa ramana si o sa scrie, iar restul care o vor face doar pt interes, ori vor avea un succes foarte mare, ori se vor plictisi si asta e :)

    RăspundețiȘtergere