miercuri, mai 30, 2007

cu politia la usa

Azi noapte, pe la 23:30 ma trezesc cu 2 militieni la usa.
- Buna seara. Agent Xulescu...
- Da? Ce doriti?
- S-au primit sesizari ca deranjati linistea publica. Sarbatoriti ceva in apartament?
- Nu! Dar cine se plange?
Militienii evita raspunsul. Dar eu stiu ca-i vorba de curva paranoica de la parter care-si imagineza ca poate instaura dictatura si teroare in bloc doar pentru ca invarteste niste afaceri dubioase si si-o trage cu seful politiei.
Ii invit inauntru. Nu intra insa realizeaza ca nu se aude nici un zgomot deranjant.
- Sistem audio functional nu am, televizorul e oprit, iar la calculator am casti.
Se mira si ei si isi arata fata umana. Incep ofensiva:
- Cred ca eu ar trebui sa fiu cel indreptatit sa faca sesizari. Vecina de jos convietuieste cu un caine ce incepe sa urle de fiecare data cand e lasat singur acasa. De ce sunt obligat sa suport toate astea?
Militienii noteaza ceva in carnetel (cred ca numarul apartamentului) si pleaca. Nu m-ar mira daca peste cateva zile as primi o amenda pentru tulburarea linistii publice. La pilele si cunostintele pe care le are...
PS: Acuzatiile astea nefondate pot intra la hartuire (adica pot depune plangere impotriva ei)? A mai fost de 2 ori la mine si m-a amenintat cu politia, chipurile, pentru ca TV'ul merge mult prea tare. Iar vizita de ieri a agentilor imi arata ca e foarte pornita (chiar daca nu are un motiv real).
"Amicitia" cu acesta carie sociala a inceput mai demult cand ai mei au simtit pe propria piele "dreptatea" oferita de justitia romaneasca. Am fost dati in judecata pentru c-am refuzat sa semnam pentru ca ea sa poata reamenaja radical apartamentul prospat cumparat, subrezind prin modificari structura de rezistenta a cladirii. Eram singurii din tot blocul care nu semnasem (pe restul ii aburise usor). Culmea e ca a castigat procesul, intentat tot de ea. Verdictul: "abuz de semnatura". Si atunci fireste ca ma pot astepta la orice din partea unei curve ordinare si a unei justitii oarbe si strambe.

2 comentarii:

  1. LOL..inteleg perfect, numai ca la mine in bloc nu sunt curve.. sunt babe!!! un bloc plin!!! by the way, si astea cheama politia! din te miri ce..

    RăspundețiȘtergere
  2. Logic ca poti, numai sa fii sigur ca reclamatia e de la ea. Si atunci avocat, dupa aia o sa zica si militia cine te`a reclamat, si daca ai mai multe reclamatii nefondate...

    RăspundețiȘtergere