luni, mai 14, 2007

masina publicitara gratis

Am fost tentat sa imi schimb batranul autoturism cu o masina publicitara gratis* noua-nouta. Cine nu si-ar dori asta? Insa, ca orice promotie cu stelute, isi are capcanele si meandrele ei. Un articol recent din Saptamana Clujeana limpezeste apele, aratandu-ne ca lucrurile nu sunt deloc atat de roze precum par. Firma Auto Pres (ca despre ea este vorba), obliga clientul la prea multe si se face ca ploua cand vine vorba de obligatii, rezervandu-si dreptul de-a rezilia contractul in orice moment, din varii motive.

Cateva din conditiile pe care clientul trebuie sa le respecte. De restul va puteti convinge singuri, citind in intregime articolul:
- Sa păstreze curata masina
- Sa parcurga minim 30 km zilnic
- Sa se prezinte lunar la sediul Auto Pres pentru control
- Dacă masina a suferit un accident, clientul trebuie sa suporte reparatiile numai la service-ul autorizat
- Daca reclamele se deterioreaza din vina clientului, acesta suporta costurile inlocuirii lor
- Daca reclamele se schimbă des, există posibilitatea alterarii vopselei. O revopsire a autoturismului este suportată de client

Mai vreti masina publicitara gratis*? Eu nu!

3 comentarii:

  1. masinile in leasing au casco nu se plateste service-ul :) of, of

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca e duma nu esti prejudiciat cu absolut nimica! in cel mai rau caz iti platesti tu propria masina ceea ce poate creea o problema, dar nu ti se aduce nici un prejudiciu. masina tot noua si tot a ta ramane, doar ca iti continui tu ratele.

    RăspundețiȘtergere
  3. un fullcasco rezolva tot, si daca ia foc

    RăspundețiȘtergere