miercuri, mai 23, 2007

pe el !?

Vad ca e trendy (pe bloguri si in presa) sa ne luam de Basescu, inarmati cu political correctness si false indignari, sa purtam tricouri, sa ignoram in haita reintoarcerea la Cotroceni, ca vezi-doamne presedintele e-un rasist violent si necioplit. E-adevarat c-au fost greseli in ambele tabere, iar Basescu si le-a recunoscut in acel comunicat. Jurnalizda de la Antena ce mai asteapta?
Inca n-am auzit scuzele ei pentru hartuire, incalcarea codului deontologic si publicarea unei discutii private fara acordul persoanei respective.

3 comentarii:

  1. stai asa, ca nu e chiar asa, nu e prima oara cand face asta marianrul, iti mai aduci aminte de mai gaozarule? si nici atunci nu si-a cerut scuze cum nici acum nu si-a cerut (a zis ca regreta ca o conversatie privata a ajuns publica).

    cat despre conversatia privata inregistrata cu telefonul jurnalistei, era pe telefonul ei, deci cam este proprietatea ei. nu cred ca l-a hartuit, el era acolo ptr baia de presa si multime, el chemase presa, era de asteptat sa fie filmat, intervievat, etc, asa ca sa nu mai faca pe victima cum ii e obiceiul. stie cum sunt jurnalistii, sa vezi fotografii la un eveniment cand se aude un zvon ca a intrat cineva in scena cum se napustesc sa-l prinda in poza, e instinct de jurnalist..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza ce a facut ziarista gresit...mai bine trecem cu vederea! Sau mai bine ne lasam de citit ziare/uitat la televizor/ascultat radio etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vazut ce "scuze" si-a cerut El Presidente ?

    RăspundețiȘtergere