luni, mai 07, 2007

romanul tot taran moare...

Si asta pe buna dreptate.
Azi Cotidianul trebuia sa fie insotit de o carte. Prima din editia Enciclopedica. Vezi sa nu! Am fost deja la majoritatea chioscurilor din oras. Invariabil, acelasi raspuns: "NU avem decat ziarul" (desi pe el scrie clar: "Luni 7 mai - ziar + enciclopedie"). Asa-i cand lasi cartea neinfoliata. Dispare pe traseul de distributie.
Daca aveti si voi asemenea probleme, semnalati-le telefonic la 021-311-40-61. Oricum, in cursul zilei de azi vad eu care-i treaba.

Later edit:
- Damco se jura ca ei n-au primit. Rodipet zice c-au incurcat coletele cu un alt judet, in care au trimis doar enciclopedii, fara ziar.
- Pare-se ca maine ne vor servi Enciclopediile care trebuia sa soseasca azi. Cine sa-i creada? (bineinteles c-au mintit- azi 8 mai nici urma de cartea promisa ieri)
- Finally Cotidianul ne da o veste buna. ;) Macar ei sa se tina de cuvant.

3 comentarii:

  1. Eu nu prea asteptam s-o gasesc dar am avut noroc..dar sunt din Constanta :-p. Si cartea era infoliata...ce-i drept nu impreuna cu ziarul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. norocul meu ca o cunosc pe vanzatoarea de la chioscul de ziare si am vorbit cu ea de saptamana trecuta sa imi opreasca azi un exemplar :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, nu stiu ce sa zic, posibil sa fie ceva local;atat in Sibiu cat si in Galati nu exista probleme de genul asta. Atunci cand am luat editia cu enciclopedia eram in Sibiu iar ieri am luat cartea saptamanii acesteia in Galati, impreuna cu ziarul.
    E numarul 33 din serie , se numeste "Deriva Continentelor" : scrisa de Russell Banks

    RăspundețiȘtergere