duminică, iunie 24, 2007

opinii.md

Cand incrucisezi ideea de forum cu cea de digg si-i mai dai in plus o vaga aroma de blog, nu poate rezulta decat ceva de genul asta. Un loc unde se discuta de toate si nimic in acelasi timp, desi exista cateva categorii ce-mi amintesc de sectiunile unui forum generalist. Raspunsurile utilizatorilor (multe mediocre) pot primi puncte - desi momentan nu-mi e prea clar ce-ar putea face cu ele.
O bulina alba e casuta de search care insa nu intoarce prea multe rezultate - ceea ce imi confirma saracia de continut. Exista si posibilitatea de a invita noi prieteni. Asta dupa ce te-ai inregistrat. De ce nu si o optiune similara pentru cei care n-au chef sa se inregistreze?
Legat de layout si in special de culori: ma ma deranjeaza verdele ales si imposibilitatea de a-mi alege propria paleta cromatica. De asemenea, nu-mi place nici ideea de a avea avatarele de dimensiuni variabile.
In rest, un site ce bate spre mediocru, cu intrebari si raspunsuri scrise doar pentru a-ti vedea numele pe monitor si a uza tastatura.

PS: Ei, domnule Brinzan, v-a placut mini-review'ul solicitat?

Un comentariu:

  1. :) Mulţumesc mult!
    Chiar 2 sugestii posibil să le implementăm în curînd!

    Cu stimă,
    Brînzan Dumitru!

    RăspundețiȘtergere