miercuri, iulie 04, 2007

BAC 2007 - proba E

subiecte rezolvate ascunse in buda M-ati dezamagit: e a treia oara (in interval de 10 minute) cand gasesc xerox'uri cu subiectele rezolvate ascunse prin buda liceului. Chiar nu v-ati prins ca sunt la curent cu toate metodele de copiat?

6 comentarii:

  1. Am copiat toata facultatea cu foi scrise cu pix fara pasta, sau de pe Palm-uri cu fisiere pdf sau cursuri scanate in ele, si nu s-a prins nici un profesor. Sa fie dezinteresati sau pur si simplu nu au vazut? Prima varianta nu prea o cred, pt ca pe altii cu metode mai vizibile ii prindeau, si oricum ne pazeau destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum crezi ca au ajuns subiectele alea acolo ? le-a pus un elev ? ok , si elevul de unde a luat subiectele ? de la profesor desigur, dupa o mica "incurajare"

    RăspundețiȘtergere
  3. @ braindead
    te cam pripesti la concluzii. Foile le-am gasit in buda INAINTE de inceperea examenelor, cand elevii inca circulau liber pe coridoare (vezi doamne sa mai mearga o data la baie inainte de examen).
    Daca nu stii cum s-a intamplat, mai bine te-ai abtine de la comentarii asa aiurea, doar ca sa uzezi tastele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Copierea e o prostie.

    Cre' c-am copiat si io printr-a 10-a. In facultate nu am avut motive. Fie ce era greu (limbile straine) erau oral. Fie stiam mai multe decat ce ni se preda (filosofie, psihologie estetica). Fie erau informatii atat de stupide incat nu meritau nici macar sa le copiez preferand sa le ignor....

    Nu inteleg la ce bun. Fraieresti un sistem care te va fraieri la randul lui. Mai bine il eviti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, cica si Pavel, unu` din rockerii mei (si unul din cei mai cinstiti oameni pe care-i cunosc), s-a dus la baie in timpul examenului de engleza fiindca chiar avea nevoie, avand in vedere ca era cald si profii ne-nfundam cu apa :)), si a gasit rezolvari peste tot, a intrat in baie si a ramas paralizat. :)) Ignorand tot, a ridicat capacul, dar pana si-n closet era o carte. FREAKS ! :)) Ma simt fraiera, ca toti oamenii cu principii, oamenii cinstiti, serios. :))

    RăspundețiȘtergere