luni, iulie 02, 2007

intrebare pentru ele

Daca nu va place un tip (nu e genul vostru) si sunteti sigure ca nu vreti sa va mai intalniti si-a doua oara cu el, de ce ii mai dati apoi numarul de telefon? Doar pentru ca vi-e jena sa ii spuneti un NU raspicat? Sau va place sa f#teti omul la cap, simtindu-va astfel importante si bagate in seama?

7 comentarii:

  1. pai cum v-ati intalnit prima oara? nu ti-a dat numarul? e cam naspa dupa ce v-ati intalnit prima oara, pt siguranta tipei ca nu va mai urma si a doua intalnire sa-ti zica sa-i stergi numarul de telefon...
    incearca si tu cu id-ul de messenger, poate ai mai multe sanse
    good luck!

    p.s. eniuei cand o gagica iti da nr-ul te asigur ca nu se gandeste la a doua intalnire, daca mai iese sau nu, asta decide dupa prima intalnire

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place cand sar anonimii cu sfaturi...

    1. N-am zis nicaieri ca e vorba de mine. E vorba de un prieten de'al meu in cazul caruia am facut greseala sa-i fac o "lipeala".

    2. "pt siguranta tipei ca nu va mai urma si a doua intalnire sa-ti zica sa-i stergi numarul de telefon..." - aici chiar nu te mai pot urmari, desi imi dau silinta

    3. Nu-i vorba nici de el si nici de ea. E vorba de gestul de a da un numar de telefon cuiva pe care sigur nu il placi. Qui prodst ?? Intrebarile erau retorice. Sau cel putin se doreau a fi astfel.


    Mai ai si alte sfaturi ??

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar trebuia sa ma gandesc la o identitate? era irelevanta oricum, la cat stau eu sa citesc/postez pe bloguri, iar numele si prenumele oricum iti sunt necunoscute, trecem peste...
    1.Chiar nu conteaza cine era persoana implicata, tu sau prietenul tau, ideea si frustarea are the same...
    Probabil a dat numarul din "jena" fata de tine care ai fost chiar "bine intentionat" si ai pus-o intr-o postura jenanta in care evident a trebuit sa-i dea numarul, dar nu te-ai gandit asa departe isn't it?
    2.Dat fiind ca ti-ai postat doar dezgustul asupra faptului ca fata a dat numarul de tel neintentionand sa mai iasa, fara sa specifici celelalte "mici" detalii (tentativa de lipeala), am presupus ca s-au intalnit doar ei 2 (prima data, deci avea numarul), iar a doua oara nu a mai vrut sa iasa...nu ti-ai dat silinta destul...
    3.E vorba de ipostaza de kkt in care sunt pusi unii oameni in cazul de "lipeli"...

    Alte sfaturi? lasa-te de lipeli...
    Oricum nu inteleg de ce te stresezi pt niste reactii tipice pe care le au si femeile si barbatii. Iar topicul daca se dezvolta, femeile vor posta contra barbatilor iar concluzia o sa fie ca "barbatii sunt porci" iar barbatii vor posta contra femeilor de unde va rezulta ca "toate femeile sunt curve"
    e un cerc vicios...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok. Ultime precizari (fiindca apreciez ca te-ai chinuit sa scrii mai mult de 2 randuri)

    1. Legat de identitate. Presupun ca e de bun simt cand intri la cineva in casa (fie ea si virtuala) sa te prezinti. Dar nu mai insist pe subiect pt ca vad ca vorbesc degeaba.

    2. N-am pus pe nimeni intr-o postura jenanta. Ambii si-au exprimat (in mod diferit, e drept) disponibilitatea la o "lipeala".

    3. "ipostaza de kkt in care sunt pusi unii oameni". Sa corectam: "in care accepta sa fie pusi"

    4. Oricum femeile's curve iar barbatii porci. Asta a fost eternul stereotip. De ce sa mai schimbam? Voiam doar un studiu (detaliat) de caz. Am I asking too much?

    5. N-am postat niciun dezgust. Erau niste intrebari. Poate sa gandea vreo tanti d'asta cu ifose sa raspunda..

    Case closed !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-a venit nimic in cap care sa descrie o stare, asa ca trebuie sa te dezamagesc cu aceasta identitate.E chestia la care m-am gandit uitantu-ma la poza pe care o ai la descrierea despre "boyar".
    Cosiderand ca m-am si sters pe picioare inainte sa intru in casa ta virtuala,si am si batut la usa cu "Case closed" iti scriu pt pct 5.
    Cred ca o sa ai ceva de asteptat pana o sa-ti posteze o tanti cu ifose,(nici nu cred ca aceasta specie scrie pe bloguri,dar recunosc, sunt incepatoare, poate sunt...)
    succes oricum
    nu te deranja sa deschizi usa, ma descurc si singura
    take care

    RăspundețiȘtergere
  6. Pfuu, ce de replici acide...Io nu's o tanti cu ifose, da' imi dau cu parerea. Se poate? :D Asa, eu am patit-o odata, ca un prieten "bun" sa ii cadoriseasca unui alt prieten de al lui numarul meu. Si pusa in fata faptului implinit, desi nu imi placea respectivul am acceptat sa ma intalnesc cu el. Maaare greseala, am mintit omul in fata. Nu i-am zis de la inceput ca nu vreau sa il mai vad ever, dar cand m-a sunat, i-am zis ca nu e loc. :D Cam pe langa subiect, stiu. Dar ca sa fiu la subiect: fetele mai actioneaza si din incapacitatea de a spune NU cateodata, sau din dorinta de a nu jigni omul pe fata. Mai bine la telefon ca tot nu iti vede chipul. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am trecut candva prin ceva relativ asemanator, dar sigur parerea de moment pe care ti-o creeaza tipul la prima intalnire se schimba cand ajungi acasa si meditezi la micile "scapari" sau bile negre ale intalnirii.
    Deci se prea poate sa lasi nr tau unui tip si el sa ti se para ok atunci (ce nu face omul sub presiunea emotiilor incercate la un date?), iar dupa aceea sa te razgandesti.

    Iar daca luam in calcul ipoteza minciunii ("ea il minte pe el"), stii proverbul: Daca m-ai pacalit o data, sa-ti fie rusine. Daca m-ai pacalit de 2 ori, sa-mi fie rusine.
    Anyway, de ce ar iesi cineva cu o tipa pe care o simte neinteresata de el??

    RăspundețiȘtergere