marți, iulie 03, 2007

Reader's Digest Spam

Reader's Digest Spam Tin sa le multumesc si pe aceasta cale trogloditilor de la Reader's Digest care se incapataneaza sa-mi trimita oferte promotionale. Da, le-am primit si au ajuns exact unde trebuie: la gunoi.
Send me more!

7 comentarii:

 1. Pastreaza-le pentru maculatura sau sa faci foc la un gratar.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.youtube.com/watch?v=hw1MFobWD_o

  Uite un filmulet interesant. Sper sa iti placa. Poti sa iei comentariul asta ca un mesaj privat ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. D-na Raszovsky le-a raspuns si a expus aceasta corespondenta oarba cu Reader's Digest. La HT003 Gallery a fost expozitia. S-ar putea sa mai fie inca. Merita vazuta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Fie-ti mila de hartie si da-o la reciclat, te rog, n-are nicio vina ca a ajuns la tine (si nu la cineva pe care l-ar fi interesat catalogul cu pricina) . Si eu gasesc multe pliante in cutia postala de bloc, nu le citesc, dar nici nu le arunc la gunoi.

  RăspundețiȘtergere
 5. @ auras
  Am atata maculatura... incat ma sufoca.

  @ andrei
  Thanks.

  @ kawakawa
  La reciclat? Sa umblu dupa mine cu zecile de kilograme pana la capatul orasului, sa astept sa vina omul care preia hartia si sa primesc o suma care sa nu acoperea nici macar biletul de autobus pana acolo? De ce? Doar de dragul de a fi ecologist?

  RăspundețiȘtergere
 6. Well, eu am centrul de reciclat la 5 minute de casa. Altfel nu mi-ar fi nici mie usor sa reciclez hartia. Poate incerci cu altceva :P :D?

  Ok, nu esti genul, am inteles... pastreaza-ti timpul pentru mai mult scris pe blog, macar :).

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu e vorba ca nu vreau sa reciclez, insa sistemul e facut in asa fel incat nu te incurajeaza la asa ceva.
  BTW, exista un film ce incearca sa senzibilizeze si a traga un semnal de alarma in legatura cu modul abuziv de a consuma resursele planetei.

  RăspundețiȘtergere