marți, august 14, 2007

manele blog

Cum credeti ca arata un blog de manelist?
Va zic eu: filmulete yu-tub (evident, cu Guta, Rizescu, Salam, Peste si alte.. alimente perisabile) si insemnari ZERO (doar nu credeti ca manelistii sunt capabili sa gandeasca autonom). Mai pui vreo doua-tre link'uri in blogroll and there you go: BLOG!
Am sperat (si mai sper) ca manelele vor disparea. Am sperat ca fanii acestui gen de zgomot vor ramane la casetofoanele din masini, la disi-plusplus'urile de unde se aprovizioneaza cu asemena rebuturi, la telefoanele lor empetrei cu care ne scot din sarite pe stazi, la..
Nevermind, m-am inselat. Prostii sunt din ce in ce mai multi.


9 comentarii:

  1. A innebuniut lupul, e o lume nebuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa, ca un sfat: pune-i "nofollow" la link, ca-i furnizezi un backlink nemeritat. De fapt, jegul ala nu merita nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum ai zis si tu, un manelist nu prea poate gandi singur, sa gandeasca si eu doua trei cuvinte si sa le puna acolo. Dar pe langa asta, nu credeam vreodata ca un manelist poate fi atat de "destept" incat sa-si creeze un blog si sa puna acolo videoclipuri cu manele. wow, asta e ceva nou, cred ca sunt pe calea cea buna :) azi un video cu manele, maine un video cu linkin park, poimaine se lasa de manele (ar fi ceva, nu?)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Creaţi un blog în 3 paşi simpli:

    1. Creaţi-vă un cont
    2. Daţi un nume blogului dvs.
    3. Alegeţi un model "

    ... este mult prea ushor ... Ganditi-va prin ce trec aia de'uploadeaza' pe Youtube .

    RăspundețiȘtergere
  5. era un episod in south park, in care hipiotii invadau orasul. si erau peste tot. in debara, in bucatarie, in dulap :)) ] "you've got hippies!!!!"... desi comparatie este total deplasata, pot spune ca "infectiile" sunt peste tot!!! de la "mediile inalte" pana la "talpa tarii"...
    ... vorba unui prieten.."unde esti tu Antonescu, sa ii vezi?" =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ma ca "ei dispare" de ceva timp din salamu` media ....numa pe taraf ii mai "gaseste"..si la Dan Senzationescu . Asa ca bafta mancatzas !

    RăspundețiȘtergere
  7. lasa ca si ProTV -ul tot manelisti au ramas, desi nu mai e ca pe timpu' lu' Teo :)

    RăspundețiȘtergere
  8. am scris "blog manele" pe google sperand ca nu o sa imi dea nici un rezultat..dar de unde...:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Manelele, manelistii promoveaza subcultura si prostia, ar trebui interzis sau sanctionat acest gen de muzica.Manelele fac rau societatii, o strica

    RăspundețiȘtergere