duminică, octombrie 28, 2007

heckarii

Camera in care stau aici e cea mai mica si cea mai calduroasa. Celalalt coleg, Sergiu (aka Seriojka on bluetooth device), are si el un smartphone; iar cand avem timp liber, fiecare incepe sa-si butoneze "jucaria". El asculta muzica si "sapa" prin site-uri rusesti dupa softuri crack-uite pentru Win Mobile. Eu citesc mailuri, fac offline blogging sau rasfoiesc RSS Reader-ul.
Ceilalti au numit camera asta -mai in gluma sau mai in serios- "camera heckarilor". Sunt ore intregi in care butonam, fara sa iesim din camera decat cand ni se face foame, ori alte... necesitati. Ce altceva ai putea face intr-o casa de retardati care nu stiu decat sa se injure reciproc, sa urle, sa bea si sa tranteasca usile, abuzand de toti si de toate in cel mai nesimtit mod? Ce-ai putea avea in comun cu indivizi carora mersul la discoteca (cu manele only) si cateva pahare de wiskey (sau bax-uri de bere) li se par realizari supreme? Evident ca nimic.
Ceea ce nu intelege, omul e tentat fie sa ignore, fie sa dispretuiasca. Ei au ales ultima varianta.
Asadar, "camera heckarilor" isi continua activitatile curente si tine sa salute (si) pe aceasta cale grupul bizonilor retardati cu care sunt nevoiti sa convietuiasca.
EOF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu