vineri, noiembrie 16, 2007

Ca sa ne aflam in treaba....

"Date: Thu Nov 15 19:41:20 2007
O fetita de 8 ani a fost scuipata ieri intre ochi pe o strada din Milano pentru ca e romanca. Colegilor de la scoala li s-a interzis sã se mai joace cu ea din acelasi motiv. Vrem sa scuipam si noi, insa nu ne sta in fire, asa ca, în replica, va propunem ca incepand de sambata, vreme de doua saptamani, sa nu mai cumparati produse «Made in Italy». Da mai departe, macar de data asta sa facem ceva!!! * *: Basescu a recunoscut in direct la Realitatea TV ca doar sapt asta au fost ucisi 9 romani in Italia... !!!!!!!!!!!!!"

De cateva zile textul de mai sus mi-a invadat mailul si ymess-ul. Voi sunteti chiar dusi cu... valul (ca sa nu zic altceva)? Puneti botul la toate viralele cretinoide si isterizante? Nu sunteti in stare sa ganditi cu propriul creier?
Sa va spun cum se vede situatia de aici, din Italia: toate kkt-urile vomitate de mass-media din Romania sunt doar pentru rating si senzational. Nimeni nu are vreo treaba cu romanii. Nu toata lumea traieste in jungla, ca in Romania.
So get the fuck up and get a fucking life!

4 comentarii:

  1. Mi-a fost dor de comentariile tale si distractie placuta pe mai departe
    Astept sa ne revedem, daca revii acasa in decembrie.
    Nelu P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap. Si eu tot din Italia va spun acelasi lucru. Acum e doar mass-media din Romania care accenteaza o situatie deja trecuta aici. Aseara la TG1 chiar au inceput cu complimentele la adresa elevilor romani, care sunt superiori in studii italienilor. Poate or termina o data cu razbunarea asta absurda.

    RăspundețiȘtergere
  3. mda. total deacord. noi, aia care n-avem ce face, bagam lucruri dinastea. si-n ziare, si mai dai un mass, mai are ce zice cate unu' care altfel ar ramane fara subiecte ... de-astea.

    RăspundețiȘtergere