miercuri, aprilie 30, 2008

telefonul electoral

Si fiindca deja lumea s-a saturat de fluturasii din (si de langa!!!) cutiile postale, promisiuni & minciuni, floricele de 8 Martie si felicitari bagate pe gat de sarbatorile mari, candidatii au venit cu o noua gaselnita: telefonul electoral: "Sunt X'uleasca si va sun din partea domnului [...], candidat la [...] bla bla bla [...] Vrem sa facem un sondaj in ceea ce priveste orasul dvs [...] bla, bla, bla..."
Hai sa mori tu! Brusc, un neica nimeni se face ca il intereseaza soarta orasului meu. Cu banii cheltuiti aiurea pe telefoane si socializari puteai face si tu o parcare pentru oras, un loc de joaca, un teren de sport si asa mai departe. Dar pe tine nu te intereseaza asta, ci doar sa pui mana -rapid si fara multe batai de cap- pe voturile a cat mai multi fraieri cetateni onorabili.
Si tot in aceeasi nota: inaintea sarbatorilor pascale o cucoana destul de bine imbracata bantuia prin birourile multor institutii publice (si private), impartind felicitari ambalate frumos in plicuri albe. "Din partea sotului meu" (evident, unul din candidati). De parca oamenii trebuiau sa stie cine e ea sau sotul ei.

Un comentariu:

  1. abia astept sa fiu sunata, la naiba! am notat niste injuraturi culese de pe la soferi. tzifrashe!

    RăspundețiȘtergere