marți, mai 06, 2008

cum se face un nod la cravata

Sambata am o nunta si, in consecinta, mi-am cumparat o camasa si-o cravata noua. Nodurile mi le rezolva intotdeauna un coleg de facultate. Acum colegul e de negasit, asa ca m-am apucat de cautat tutoriale pe net (ca doar nu m-oi duce cu ea legata marinareste de gat).
Initial am incercat sa invat dupa desene, fara rezultate notabile. Bine ca s-au gandit unii sa faca si filmulete. Dupa incercari repetate (& multa rabdare) am reusit sa stapanesc unul din stiluri: the full Windsor. Nu e chiar atat de dificil de invatat, e elegant, simetric si, in plus, chiar arata bine. Me happy!

4 comentarii:

  1. o, eu descoperisem, lunile trecute, o serie de noduri pe videojug.com, de m-am apucat la gat cravatei Lui sa fac nod si s-a uitat suspicios la mine:) adica de unde stie o fata de the full Windsor? nu am dat nici o explicatie, ca sa mentin un dram de mister in relatie, am citit eu intr-o revista de femei ca asa trebuie:)

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit, am reusit si eu.... mie nu mi-a trecut prin cap sa caut pe net. Eu incercam sa invat desfacand pe cele gata facute, dar nu iesea niciodata la fel. Si nici cea desfacuta nu mai mergea "reparata". Apropos de nunta (si eu am una sambata), niste tutoriale despre cum sa dansezi fara sa rada babele de tine nu se gasesc? :) (nunta e la tara)

    RăspundețiȘtergere
  3. La un moment dat am avut si eu problema cu nodul la cravata. Si am gasit niste desene despre nodul double Windsor. Dar cat a durat pana l-am facut prima data :)) si acuma e ca si cum m-as fi nascut facand asta.

    RăspundețiȘtergere