miercuri, august 06, 2008

foto blog

photo blog Stiu ca sunt o gramada de astfel de bloguri. Stiu ca exista flickr (ori alte servicii de hosting foto). Recunosc ca am mai avut cateva initiative de felul asta, toate esuate (fie in stare de idee, fie de proiect incipient). Stiu ca nu am talent de mare fotograf; si nici echipament foto pe masura.
Cu toate astea vreau un blog foto. Simt asta.
Ce-mi propun in cazul de fata? Momentan 2 lucruri:
1. o fotografie pe zi (ritmicitate adicatelea...)
2. mai multe experimente cu echipamentul foto (care -probabil- in viitorul mediu va suferi imbunatati)
Incercarile se pot vedea aici.

5 comentarii:

  1. Nu ştiu dacă ai sau nu talent de fotograf, nu sunt în măsură să apreciez asta, dar sunt sigur că ai talent scriitoricesc (pentru a nu spune literar, aş restrânge prea mult) şi merită să nu-l ignori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta cu pozele la flori, imi cer scuze ca zic dar, e un cliseu deja.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu asa. Era prima, de warm-up si la repezeala. Sper sa fie mai bine, cu timpul. Nu stiu de ce lentilele nu mai au o atat de mare claritate ca la inceputuri. Au pus mana pe ea toti taranii nestiutori. Asta e, cand nu esti atent la cine dai camera - chiar si pentru 1 minut cat dureaza sa iti faca o poza "yola" (yo la muzeu, yo la mare - ai prins ideea)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare! Ma bucur sa te "revad"! Da-i inainte ca trebuie sa iasa lucruri faine! uite si http://lorenalupu.wordpress.com, http://sceptik.wordpress.com/2008/08/11/atentie-cad-biserici si http://www.bogdanstanciu.eu/2008/08/01/ne-prefacem-ca-traim-2

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie unu mi se pare tampenii unele fotobloguri....cam de aceasta categorie s-ar putea sa se spuna ca apartina si "celebrele" site-uri de socialising Hi5 si MySpace....

    RăspundețiȘtergere