duminică, decembrie 14, 2008

hai-hui in decembrie

O iesire cu un grup de 16 elevi de clasa a X-a: la colindat intr-un catun uitat de lume si apoi putina miscare in natura, pe malul unui mic lac. Astfel de evadari ex-urbis iti reincarca bateriile, ca sa nu mai vorbim de elevi care sunt o sursa inepuizabila de energie si buna-dispozitie.
Ziua de azi mi-a placut din doua motive: unul l-am scris mai sus, iar celalalt a fost recunostinta & bucuria citita in ochii batranilor pe care i-am colindat. Plus ca am prins o vreme superba. N-ai zice ca-i jumatatea lui decembrie!

6 comentarii:

  1. ce bine ca ai posibiliatea de a evada din jungla de asfalt a orasului. eu m-am saturat de poluarea sufleteasca a locuitorilor Bucurestiului...parca e viciat aerul aici...toata lumea e nervoasa si suparata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Boyarule!
    Ferice de tine ...acolo pe unde eshti!
    Dar sa shtii ca "ecsista" si alte locuri mirifice!
    De vrei...eshti invitatul meu....In Romania, unde se agatza harta in cui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc profesore!
    Ar fi o idee...
    Oricum, suntem vecini ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Noi" am fost vreo 40 la colindat, la copiii de la scoala speciala, si nu doar cu colinda, ci si cu cadouri... E al 4lea an in care facem acest lucru si chiar ne bucura ca putem sa-i ajutam macar cu un zambet. Daruind vom dobandi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si "noi" facem astfel de actiuni, dar ne place sa fim mai... discreti. "sa nu stie stanga ce face dreapta" Nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. cat imi doresc sa plec din capitala asta la un asa peisaj cu aer curat....unde este acest loc?pare a fi exact ceea ce am nevoie....oricum felicitari pentru actiune....si felicitari pentru ca ne-ai aratat ca mai exista si altfel de copii.

    RăspundețiȘtergere