joi, ianuarie 15, 2009

care pe care ?!?

Legat de propria nunta. Oricum ai intoarce-o TOT nu iese bine: daca vrei sa faci dupa cum crezi/simti, ti se spune fie ca esti atipic, fie demodat, fie incapatanat ori rau-voitor. Daca faci dupa gurile parintilor, socrilor, cunoscutilor, iese... cumva. Dar atunci ce treaba mai ai tu cu nunta ta? Si uite-asa, din prea multa lehamite, m-am hotarat sa aleg a doua varianta. M-am saturat sa lupt cu morile de vant, cu asa-zisele traditii, cu mediocritatea, cu... tot. Pacat ca e obligatoriu sa particip la "fericitul" eveniment.

4 comentarii:

  1. am auzit se intampla des ca altii sa se bage neinvitati in organizare nuntii tale - nu dispera, o sa iasa bine, ai sa vezi !!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu, iaca, ai ajuns sa intelegi de ce unii miri lipsesc 60% din timpul propriei nunti, dupa cum scriai tu pe undeva. Mult spor si nervi tari!

    Paul

    RăspundețiȘtergere
  3. :) si eu am nunta in septembrie si inca nu am facut NIMIC :D dar nici nu o sa ma agit prea mult. o sa iasa cum o iesi, pana la urma e doar o petrecere (care dureaza 10 ore?) si apoi se duce.. ce e mai important e Luna de Miere - ce-ar fi sa te focusezi si tu mai mult pe asta? ;) acolo sunteti doar voi doi si faceti cum vrei, nu mai trebuie sa dati explicatii nimanui ;) sa stii ca te adaug in blogroll - nu de alta dar poate iti mai fur din idei :P unde faci nunta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fii sa dau timpul cu 3 ani in urma sa ajung la pregatirile pentru nunta mea ,mi-as lua sotul de mina si ne-am cununa fara nici o nunta.
    Iti urez sa treci fara "traume" majore peste fericitul eveniment.
    Mi-a placut asa de mult blogul tau incit l-am adaugat ca favorit in al meu :)

    RăspundețiȘtergere