vineri, ianuarie 16, 2009

la fotograf

In ciuda celor scrise ieri, azi am avut primele discutii cu fotograful/cameramanul.
Initial a avut impresia ca va scapa cu vreo 100 de poze + vreo 3-4 ore de filmat, trimitandu-ma la plimbare doar cu atata. Dupa ce i-am expus cerintele legate de partea foto (multe instantanee, fotojurnalism, surprinderea emotiilor, detalii etc), s-a scarpinat in cap, a oftat si a exclamat ceva de genul: "La ce pretentii ai, inseamna c-o sa am serios de lucru. Va trebui sa mai chem un om pentru filmat iar eu sa ma ocup strict de partea foto. Dar, facem. Facem!"
Si uite-asa am negociat: fotografiatul nuntii cap-coada (pregatirile de nunta, casa la mire si mireasa, biserica, starea civila si local) + o sedinta foto separata dupa nunta, intr-un cadrul natural, departe de civilizatie. A, si sa nu uit: filmatul si montajul. Toate la un pret bun, mai ales ca tata a lucrat in aceeasi bransa si au fost colegi: "sa stii ca ai noroc cu taica-tu, ca altfel nu cred ca ma complicam. Banii aia ii pot castiga si mai lejer la nunti unde mirii sunt multumiti si cu mai putin".
Ei, si astea fiind spuse, am mai rezolvat ceva din to-do wedding list, pe langa gasirea localului, chemarea nasilor & verighete. Maine urmeaza prajiturile si firma de catering.

Un comentariu: