vineri, martie 27, 2009

idei pentru luna de miere

indragostiti, luna de miere, apus, plaja, sunset, sea, spa Sunt in cautarea unui loc (nu foarte scump) pentru petrecerea lunii de miere (sfarsitul lui mai si inceputul lui iunie).
Am exclus din start locatiile comune si deja banale, pline full de romani: Bulgaria, Grecia, Turcia, Palma de Mallorca, Tunisia sau Egypt.
Din cate am studiat pana acum, m-am oprit la Cipru (Ayia Napa).
Alte pareri?

L.E.: Trebuie sa fie "cu vedere" la mare.

8 comentarii:

  1. Trebuie obligatoriu sa fie la plaja (desi in Cipru sunt si munti :D)? Poate o capitala europeana (Paris, Praga, Londra)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa fie cu plaja (asa vrea vitoarea doamna). M-am gandit si eu la un circuit european. Dar asta il pot face si cu alte ocazii (simple concedii).
    Legat de Paris: am fost de curand, la inceputul lunii asteia. Inca n-am mentionat asta pe blog.

    So? Any more ideas?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim,
    In Croatia am fost deja. In 2007
    Ca sa fie mai usor: Uite, o harta cu locurile vizitate deja.
    PS: Initial ma gandisem si la Malta, insa plaja e destul de.. problematica (stancoasa, cu mult pietris).

    RăspundețiȘtergere
  4. Dubai (cu oportunitate de excursii in Oman sau Abu Dhabi). Plaja si apa buna, poate putin cam prea cald pentru lunile Mai / Iunie.
    O alta varianta - Sicilia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arunca o privire aici: http://www.portocarras.com/
    Mie mi se pare interesant.
    :DD

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropo de a scris Dana mai sus: nu-i nevoie sa stai neaparat in Porto Carras ca sa te simti bine in Halkidiki. Eu am stat intr-un apartament cu 2 dormitoare + living si bucatarie in 4 oameni ci 110 euro pe saptamana, vara. Intr-o localitate mica, Kalives, pe coasta. Foarte misto, 2-3 terase, 1 hotel, plaja si cam atat. Dar sunt f multe plaje si hotteluri in statiunile din jur, e ideal sa mergi cu masina. Si se poate vizita si Thessaloniki, e la mai putin de o ora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! idei, de oferte turistice pentru luna de miere va recomand cu incredere "http://www.thehoneymoon.ro". Mult succes si Casa de Piatra

    RăspundețiȘtergere