marți, martie 10, 2009

nu mai alocati fonduri pentru scoli !!!

De ce? Raspunsul e cat se poate de simplu: Unii profi sunt de-a dreptul idioti si actioneaza dupa deviza: "cerem & cumparam, chiar daca nu avem nevoie; doar sa cheltuim cumva fondurile de la Minister".
De exemplu, eu unul nu intelg care-i logica achizitionarii unei imprimante laser color de peste 6 milioane pe care mai apoi n-o mai folosesti din simplul motiv ca-s prea scumpe consumabilele. Si in final ajungi sa printezi tot cu un amarat de inkjet entry-level pe care-l aveai in dotare dinainte.
Nu mai intelg care e logica achizitionarii unei ditamai plasme pe care oricum n-o folosesti la ore, ca oricum ai videoproiectorul. Apoi, de ce ai achizitionat laptop pentru lucrul la clasa, desi te folosesti bine-mersi de desktop-ul de la catedra? Si exemplele ar putea continua.

3 comentarii:

  1. cu siguranta exista si alte lucruri utile de achizitionat din banii astia de fonduri pt scoli...lipseste doar un bun administrator al lor :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, ma ingrozeste prostia, mediocritatea, superficialitatea si relativismul unor cadre didactice.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cadrele-s de vina... cum zice si ana, administratia - faptul ca directorul e si cadru, e o coincidenta :)) dar, poate fi si el prost... e demonstrat!

    RăspundețiȘtergere