duminică, martie 29, 2009

ora pamantului? no, thanks!

Din cate-mi aduc aminte, si anul trecut s-a mediatizat actiunea «stinge becu'». Pentru astia care ma intrebati cum am sarbatorit: inca de-atunci mi-am scris opinia despre sclifoseala asta.
Vreau doar sa punctez in plus urmatoarele: dupa cum nu am nevoie de-o manifestare gen Valentine's in preajma careia sa-mi exacerbez sentimentele, tot asa nu am nevoie de Ora Pamantului ca sa ma -vezi Doamne- sensibilizeze. Stiu sa consum doar atat cat imi este necesar, fara excese.
Voi ce-ati rezolvat c-ati tinut electricitatea in stand-by, pentru 1 ora? In afara de faptul ca-i... trendy sa fii ecologist.

2 comentarii:

  1. pai cine crezi tu ca a mai inchis lumina in timp ce se juca meciul Romania - Serbia ???!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai scris anul trecut "S-a sensibilizat opinia publica? Aproape deloc!" Avest "aproape" este raspunsul. Daca era simplu, "deloc", nu exista nici un motiv pentru aceasta actiune, dar pentru acea mana de oameni care au fost "sensibilizati" poate ca se merita. Cu cat se fac mai multe eforturi in directia asta cu atat mai bine.
    Ti-am dat acelasi raspuns pe care l-am primit de la fratele meu dupa ce i-am expus o parere foarte asemanatoare cu a ta in aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere