vineri, iunie 19, 2009

pervers si pe neasteptate

Viata e plina de lucruri neprevazute. De exemplu varicela. Apare fie la varsta copilariei, fie la maturitate, cand te astepti mai putin si crezi c-ai scapat de ea. Evident ca la mine s-a gandit sa aleaga ultima varianta. Initial am facut o frumusete de febra iar acum au aparut si "bulinele". Cel mai neplacut e totusi cu febra: dureri groaznice de cap, oboseala, lipsa de concentrare. Nurofenul si Paracetamolul n-o pot ademeni decat temporar spre valorile normale. In rest isi face de cap undeva in jurului lui 39°C.
In momentele de luciditate fac munca de documentare pe net. Uite asa am aflat ca la subiectii maturi sansele unor complicatii sunt mult mai mari decat in cazul copiilor; iar formele de manifestare sunt mult mai nasoale. Ce dragut!
Si ca tot vorbim de varicela: de pe net am mai aflat ca cineva s-a gandit sa faca jucarii de plus care imita microbii si virusii, inclusiv varicela-zoster.
Totusi, boala asta are si alte parti placute: poti lenevi in pat cat vrei, poti citi, poti asculta cata muzica vrei, documentare de pe NG, Discovery & Co.
2 saptamani de leneveala garantata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu