duminică, decembrie 25, 2005

cadouri de Craciun

De Craciun am primit 2 cadouri: un fular destul de calduros + ceea ce se vede in poza (set Mediterraneo - A. Banderas). Imi doream de multa vreme o schimbare de "damf". Eh, Mosul a facut cea mai fericita alegere, dar pe jumatate. E drept: imi doream un parfum Antonio Banderas, dar parca Diavolo imi facea mai tare cu "ochiul" (deh, parfumul - ochiul dracului) :D O sa il incerc si pe acesta (calul primit nu se cauta la dinti). Daca stie cineva un parfum barbatesc cu busuioc ca aroma de baza, let me know.
Avea parca Paris Hilton asa ceva, dar n-am reusit sa dau de urma lui.
Am daruit si eu la randul meu, coz'... giving is receiving.

5 comentarii:

  1. Uh, am primit si eu o pereche de cercei acelasi model,dar de culoare portocalie, si mi se pare ca astia alabstri sunt mai frumosi :). O_o dar cum spuneai: Calul de dar nu se cauta la dinti.

    Cat despre parfumul cu busuioc, stiam de Candies de la Liz Claiborne dar nu stiu daca se gaseste :-S. Sau D&G Masculine. Hmm, dar oricum cred ca sunt putine care sa iti faca tie pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. ptimul si ultimul [desi promitatoare] cad din start: au musk in compozitie [& I hate that]. Oricum, am sa le miros inainte de a le descalifica total...
    Merci mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh,nu aveam de unde sa stiu :D. Dar nu te condamn, ca I hate it too .

    Incep sa cred ca sunt dependenta de emoticoane din-astea. Devine weird.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mnice. Io-am primit parfum de Nicolae. Acum am chitara. :) ( sa stie toata lumea ! ) :))))

    RăspundețiȘtergere