joi, decembrie 08, 2005

Da. Femeile vor atentie

Femeile vor multa atentie. Foarte-foarte multa atentie [..si rabdare]. Au un fel al lor de a te face sa te simti nasol, de a te intoarce "pe dos" si a-ti da sentimentul ca tu esti [mereu] de vina sau, ca vina ta e mai mare decat ti-ai fi imaginat-o tu.
Vor sa fie bagate in seama. Intotdeauna. Spun ca te inteleg in caz ca ai momente in care vrei sa fii singur, ca mai apoi sa iti faca din nou mutra aceea de fiinta neglijata si parasita de toata lumea. Si asta exact cand ti-e lumea mai draga...
Why?

9 comentarii:

  1. Sa inteleg ca te`ai certat cu iubita?!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu.

    Sa intelegi ca uneori gandesc prea mult. Iar alteori ma simt agasat [prea devreme] in singuratatea-mi provizoriu construita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai... al naibii sa fie si cu femeile astea care cred ca sunt perfectiunea intruchipata!

    Si al naibii sa fie si cu barbatii astia care cred ca le pot face pe toate si sunt si ei perfectiunea intruchipata!

    Alooooo!!! Hello! Doamnelor si domnilor, suntem OAMENI. Fiecare om are nevoie de atentie chiar daca arata asta mai mult sau mai putin. Fiecare om se simte bine cand i se da atentie, numai ca modelele culturale spun ca 'barbatii nu plang, barbatii sunt tari... barbatii nu intreaba' iar 'femeile sunt sensibile si trebuie protejate' bla bla...

    In consecinta comportamentul este ca atare... Doh!

    RăspundețiȘtergere
  4. Amin, la ce a spus boyarul in post.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh rahat, de parca asta e stampilata pe fruntea tuturor femeilor, respectiv barbatilor. Nu intelegeti ca inainte de toate suntem OAMENI si fiecare din noi e unic si diferit ? Nu putem fi toti etichetati intr-un anumit fel, categorisiti in masa. Think people, first.

    RăspundețiȘtergere
  6. Roxa...
    Eu n-am intalnit in viata mea o femeie care sa nu ma "strseze" ca nu ii acord suficienta atentie. Nu etichetez si nici nu am prejudecati. Vorbesc din exepienta. Poate asa sunt eu, mai ghinionist, la capitolul asta... Who knows?

    And about "think people"... as vrea eu. Da' crezi ca ma lasa? NU dom'le si pace. Vrea atentie. Aaa.. si CERTITUDINI in relatie (am aflat asta abia azi). Fuck that! CERTITUDINILE sunt pentru oameni insurati, nu pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu zic ca e chestie de noroc sau ghinion, desi cam asta pare a fi. Doar n-ai fost cu atatea femei incat sa-ti poti permite sa faci statistici pe un esantion de x cu astea. :)
    Tu singur ziceai ca certitudinile nu-s pentru tine, asa ca nu spune ca suntem toate asa.
    Eu una.. fuck :))) Orgoliul meu suprem nu s-ar murdari cu asemenea aberatii nici in cazuri disperate. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. boyarule cat te costa sa ii oferi putina atentie ? Totusi incearca sa nu ii oferi tot ce isi doreste cel putin nu atunci cand vrea ea ( nu vrei sa fii catelusul unei femei) . Incearcasa ii faci mici suprize cu ocazii neinsemnate . In drum spre ea ia o piatra de pe jos ( care iti sare in ochi ) si sterge putin cu apa sau cu ceva si cand ajungi la ea ofera-i piatra si spune-i ca e de la bunica ta ... balblba):)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)Ce idee ingenioasa..trebuie sa recunosc, n`am ce face.

    Cat despre atentie,well, acum voi barbatii sunteti un picutz cam ipocriti, pentru ca si noi daca v`am neglija, la fel a`ti protesta si voi, poate chiar mai vehement decat o facem noi.
    Acum depinde de fiecare in parte, cum percepe notiunea asta de 'libertate in cuplu', si mai intai de toate trebuie sa`si analizeze fiecare comportamentul in asa fel incat sa`si spuna 'eu sunt capabil/a, sa i`i acord partenerului spatiul si libertatea de care are nevoie. Aici cred eu ca este problema. Nu are legatura cu iubirea, poate doar ca mesaj subminal, insa toti ne dorim putina intimitate,chiar daca iubim si suntem iubiti.

    RăspundețiȘtergere