miercuri, decembrie 07, 2005

Ganduri nocturne

Ascult Enya - S Fagaim Mo Bhaile si nu gandesc la nimic [momentan]. In linistea camerei ma izolez si mai mult, cu imenesele casti A4Tech pe urechi. Negre. As da niste telefoane pe skype, dar nu e nimeni online la ora asta tarzie de noapte. Probabil se pregatesc de somn.
Noaptea e perioada mea preferata. E atata liniste ...si intuneric, invaluindu-ma molcom si primitor. Singurul lucru care ma supara (si ma trezeste la realitate) e oboseala. Probabil ca sunt facut pentru o viata nocturna, cu ideile si gandrile mele. Cu toate astea, organismul meu se incapataneaza sa spuna NU acetui soi de viata.
Sunt multe lucruri care ma supara, multe care ma dezamagesc si putine care ma bucura. Nu le caut nici pe unele, nici pe altele. Le traiesc. Invat din ele, in masura intelepciunii pe care mi-o daruieste viata si fiinta interioara. O fi daimon’ul? O fi altceva? Nu stiu.

4 comentarii:

  1. Exista insa si nopti in care esti numai tu cu tine insuti. Aproape ca si comunici cu constiinta ta.

    Spre exemplu,in cazul meu,noptile sunt un bun prilej de a ma intoarce la Mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. noptile impreuna cu cineva iubit pot fi mai frumoase decat noptile in care esti singur .... Si nu ma refer neaparat la sex , Se poate face o comunicare si in 2 foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Perfect de acord. Dar, mai sunt momente cand ai nevoie de acea singuratate linistitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrei...
    citind postul asta... vei vedea ca uneori mai simti nevoia sa fii si singur cu tine insuti...

    ...e exact ceea ce spune dana. (10q)

    RăspundețiȘtergere