duminică, ianuarie 08, 2006

concurenta pentru iPod

In aceasta primavara, pe piata playerelor mp3, se anunta 2 noi modele semnate Sandisk. E vorba de Sansa e200 si Sansa c100, care vor fi o alternativa mai ieftina si un concurent serios al iPozilor, mai ales ca vorbim de produse Sandisk, una din cele mai importante firme in domeniul memoriilor flash.
In .ro banuiesc ca vor aparea abia pe la sfarsitul anului (perioada Craciunului ar fi ideala pentru cadouri). Eu, desi mai am un mp3 player (semnat tot Sandisk) ma voi orienta spre e200. Ramane de vazut cine este importator al produselor Sandisk in Romania... Grea intrebare!

Sandisk Sansa e200 mp3 player

- ecran color TFT de 1.8"
- carcasa rezinstenta la zgarieturi
- microSD™ expansion slot
- radio FM digital + FM recoreder
- video & photos playback
- transfer USB 2.0 si acumulator LiIon
- in variante de 2, 4 sau 6GB
Sansa e200 series


Sandisk Sansa c100 mp3 player

- ecran color (64k culori)
- fisiere audio suportate: .mp3 si .wma
- digital FM radio cu 20 posturi presetabile
- photo thumbnail playback
- 1 baterie AAA
- transfer USB 2.0
- in variente de 1 sau 2GB
Sansa c100 series

4 comentarii:

  1. Stau cam slab cu capacitatea de stocare. Doar cu nano pot concura acestea, dar acum nu se mai renteaza sa-ti iei un nano de 4gb in fata unui ipod video de 20gb.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, as prefera un Sandisk (mult mai ieftin ca un iPod).
    Ai posibilitatea exensiei dinamice a memoriei prin carduri (ca tot veni vorba de storage), pe cand la iPod, nu. In plus, n-am ce face cu mai mult de 1GB. Actualul player [tot sandisk] de 512 MB + card SD (pe care il folosesc si la aparatul foto), serveste excelent nevoilor mele. Cam la 1-2 saptamani sterg tot de pe el si pun alta muzica. Oricum ma plictisesc deja de ea.
    Pe de alta parte, nu sunt fan iPod. Si nici nu voi fi prea curand. Prea alearga toata lumea dupa ele, si nu stiu de unde "isteria" asta.
    Eu vreau ceva diferit. Diferit de Apple. Poate sunt eu mai altfel.

    Eh, pana la urma fiecare cu optiunile (si gusturile) lui. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as merge pe Sandisk, too bad ca apar la noi doar pe la craciun. Oricum parerea mea e ca arata mai bine Sansa c100 si la pretul auzit si ecran color fata de Ipod Shuffle(512mb) la pretul de aprox 4 milioane ROL ... e prea mult. Si nici macar nu are hold.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai gasit un mini-review + cateva opinii legate de viitoarele sandisk'uri vs. iPods.

    RăspundețiȘtergere