sâmbătă, ianuarie 14, 2006

eroare browser

E trist cand adiminii si webdesignerii nu stiu altceva decat IE vs. celelalte browsere.
Cu cateva minute in urma am incercat sa intru pe un site.
Ca mai vezi scris "for best results use IE and 1024x768" (dar macar poti vizualiza continutul! ), mai treaca-mearga, DAR sa nu poti intra pentru ca folosesti alt browser decat cel de la Microsoft, mi se pare deja la limita aberatiei si a bolilor mintale "profesionale".
Pai bine domnilor, DE CE sa folosesc un browser care are multe brese de securitate, e greoi si nu "stie" tab browsing? Doar pentru ca mintile voastre obosite de atata HTML nu stiu sa optimizeze continutul pentru mai multe browsere?
Ma intreb ce eroare imi dadea daca foloseam Konquer sub Linux... D'oh!

7 comentarii:

 1. Stiu. [si sa nu crezi ca am incercat mai apoi cu IE].
  Dar ideea in sine e deplasata...
  Parca ar fi fost site'ul lui Bil Gates.

  RăspundețiȘtergere
 2. Incredibil:))) Genial!:) Parca suntem in epoca de piatra a web-ului.
  Poate ca nu merge din cauza asta :
  meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0"

  Au o urma de scuza pentru ca spun ca "Incearca solutionarea problemei":)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut. Invata sa pui link-urile corect.

  http://boyarul.blogspot.com/www.pentruromani.com

  Pe urma da bice la injurat webdeveloperii.

  Numa' bine,

  alex

  RăspundețiȘtergere
 4. Mda.
  am omis sa pun http:// in
  codul html de pe site

  de aceea mi-a generat ciudatenia aceea de link.
  Oricum si luat simplu: http://www.pentruromani.com tot nu merge pe alte browsere in afara de IE.

  Merci de atentionare... (daca despre asa ceva era vorba).

  RăspundețiȘtergere
 5. Stimate domnule "boyarul", va admir "inteligenta" si capacitatea de a critica. Nu ca m-ar deranja critici aduse site-ului pentruromani.com, chiar din contra ma bucur cand opiniile sunt impartite pentru ca in acest fel incercam sa rezolvam toate problemele pe care utilizatorii sau vizitatorii noi ai site-ului le reclama.
  In primul rand permiteti-mi sa ma prezint, numele meu este Cardei Catalin, sunt realizatorul paginii pentruromani.com, asa cum deja am scris mai sus nu ma deranjeaza critici aduse pagiinii dar forma dumneavoastra de exprimare lasa de dorit si da dovada de lipsa de educatie si bun simt. Chiar daca de o oarecare forma mesajul dumneavoastra are un caracter general, eu va rog sa va controlati forma de exprimare. Va garantez ca nu sufar de nici o boala mentala "profesionala" si nici nu am mintea obosita de HTML, precum si ca stiu sa optimizez pagina pentruromani.com pentru orice fel de browser.
  A si ... daca ati fi utilizat Konquer sau orice fel de browser sub orice distributie de Linux ati fi fost redirectionat catre aceasi pagina.

  DE CE?

  Va raspund la intrebare domnule "boyarul", "DE CE? " - Din motive de securitate. Nu dorim sub nici o forma sa favorizam utilizarea browserului IE si nici nu este vorba despre incapacitatea de a optimiza site-ul, pur si simplu este o problema temporala.
  Va asigur ca veti fi primul instiintat in momentul optimizarii paginii pentru alte browsere, chiar daca dumneavoastra sunteti convins ca
  nu aveti nimic de pierdut ... "[si sa nu crezi ca am incercat mai apoi cu IE]."

  Daca cumva nu ati observat pe pagina respectiva, pentruromani.com isi cere scuze pentru neplacerea ocazionata si promite sa rezolve problema in cel mai scurt timp.

  Forma dumneavoastra de a raspunde la aceasta eroare lasa de gandit asupra mintiilor bolnave.

  Un cordial salut,
  Cardei Catalin.
  cardei.catalin@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna seara.

  Trebuie sa va multumesc ca ati raspuns. Sincer, credeam ca am trimis [inca] un mail in vant, mai ales datorita tonului mai putin pacifist si oarecum bolnavicios.. :) (sic)
  Sunt de acord ca exista probleme tehnice, DAR, ca webesigner ori admin, nu as fi lansat site'ul respectiv atata timp cat NU este compatibil cu TOATE browserele importante de pe piata (si ma refer la cele 3: IE, FireFox, si Opera).
  Nu discut aici strategia dvs de lansare a site-ului si motivele, ci pur si simplu mi-a spus parerea despre un site care nu functioneaza asa cum ar trebui.
  Sper ca pe viitor sa putem naviga pe un site perfect functional pentru toate tipurile de browser.

  numai bine...
  boyarul.

  RăspundețiȘtergere