miercuri, februarie 08, 2006

identity

E grav ca blogul asta nu are o identitate bine-stabilita. Sau cel putin nu o vad eu momentan.
Despre ce scriu, de fapt? Despre mine? Despre diversele evenimente cultural-artistice? Despte hardware, software & IT news? Despre ceea ce gandesc? Despre satisfactiile si instatisfactiile de la job? Care-i de fapt identitatea blogului astuia?
Il simt ca o lamna cu 2 taisuri: daca as scrie prea mult despre mine, blogul ar deveni plictisitor si neinteresant, adresandu-se probabil unui restrans grup de oameni care ma cunosc.
In schimb, scriind despre alte lucruri (ca cele amintite mai sus), simt ca nu-l mai pot deosebi dintre intre miile de astfel de bloguri. Devine o insiruire seaca de fapte si evenimente, ceva rece si impersonal..
Asadar, voi ce ziceti?

6 comentarii:

  1. Eu il stiu ca pe un blog al lucrurilor noi, interesante in mai multe domenii...si asta-i motivul pentru care mai trec p-aici! deci...keep walking (blogging)!

    RăspundețiȘtergere
  2. aceeasi problema am si eu.. am vazut ca unii rezolva asta creandu-si cate un blog pt fiecare categorie: personale, IT, etc.. nu mi se pare o rezolvare.. hm.. viabila sa zicem.. so, scriu despre ce imi vine si atat.. pana gasesc alta solutie :P

    RăspundețiȘtergere
  3. blogul esti tu. si asta e bine atata timp cat nu e viceversa :) ... scrie despre tine ca si pina acum si ce iti place si nu o sa devine o insiruire seaca, etc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar imi pare bine ca ai deschis subiectul... Vroiam sa ma exprim cumva si nu gaseam metoda. :) Mi se pare ca ai inceput sa faci din el un blog comercial. Scopul : cati mai multi vizitatori, mini-faima, influenta blogurilor cu branding ? Nu stiu, nu vreau s-o stiu. Mi-am spus doar parerea. Fiecare face ce vrea, e blogul lui. Eu inainte de schimbarea asta destul de sesizabila, te citeam mai cu pofta, si mai des. :) Repet, e fara reprosuri, nimic personal, doar parere proprie.

    RăspundețiȘtergere
  5. intr-un blog 'news' mi se pare de prisos...ce rost mai au stirile? informatii multe si inutile care le gasesti/auzi/citesti altundeva...
    blogul e misto asa cum trebuie sa fie in imaginatia mea, pentru mine: un loc in care sa spui intamplari hazlii, sa pui poze sa exprimi diferite sentimente fara a ajunge sa fii exagerat de sentimental; un loc in care sa areti cat de 'importanta' e viata ce o duci, ce mai faci, prin ce boacane aimai trecut... uite, mie ce imi place din acest blogul tau sunt mancarurile, extraordinare de altfel :), viata de profesor, intamplari, lucruri achizitionate...etc.
    poate nu trebuie sa contina un anumit subiect, blogul e misto daca are de toate pentru toti!
    keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru cine scri ? Cred ca raspunsul acestei intrebari te va ajuta mult. Se presupune ca blog-ul reprezinta autorul, preferintele lui. Insemnarile ar trebui sa se identifice cu personalitatea lui. Eu frecventez 'idei de imprumut' pentru ca, prin el, am acces la intamlarile si obiceiurile unui profesor. Prefer ca misto-ul ivett-ei sa devina uimitor. Uimeste-ne ! Chiar si cu monotonia care te-ar putea incerca. Succes ! :)

    RăspundețiȘtergere