luni, mai 01, 2006

1 mai muncitoresc

Ca tot nu s-a lucrat azi, am profitat de ocazie (eu si vreo 10-11 colegi de la scoala - la fel de tineri si pusi pe chef ca si mine) si-am iesit la iarba verde. S-au facut cartofi pai pe disc, mici si figarui, toate udate din belsug cu mult Usus. (cateva poze: [pregatirea & "ingredientele" principale] [cativa cartofi si mici] [cartofi si ceva frigarui] [alte frigarui] [meniu 1] [meniu 2])
Din pacate n-am avut radio/casetofon la noi, iar cel din masina functiona deplorabil. Proful de muzica (foto) a venit cu o idee salvatoare: trompeta. Ca un lautar veritabil, ne-a facut pe plac: muzica populara, marsuri, valsuri, imnul stelei (nu-s stelist), etc... Orice casetofon s-ar fi dovedit de prisos. Plus ca s-a incins si un concurs de karaoke ;)
Overall, nota 9.90 (au lipsit pulpele de pui si gratarele).

4 comentarii:

  1. Uf, mi se pare mie sau posturile apar tarziu pe aici si nu la momentul postarii? Nu de alta, dar saptamana trecuta pe cuvant daca era pe blog postul despre ziua de 1 mai! Nici IE, nici Firefoxul nu imi aratau vreunpost nou! :-S Sa fie din cauza incalzirii globale? ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai intuit bine. E vb de incalzirea globala. Posturile existau (intr-o varianta mai putin elaborata) sub forma de DRAFT'uri pe server. N-am prea avut timp de blogging pana acum, cand m-am editat, "slefuit" si publicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu care credeam ca te-ai lasat de blogging. Oricum n-ai fi fost singurul care ar fi renuntat in ultima perioada. Si eu folosesc draft-urile ... Sa profitam de ele, daca exista, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. different wrote:
    " Si eu care credeam ca te-ai lasat de blogging"

    Atarnam de blogging ca de un fir de ata. Insa am avut suficienta ambitie sa revin in forta (sa vad cat m-o tinea).

    RăspundețiȘtergere