miercuri, mai 24, 2006

doza de patriotism

Desi traim sufocati intr-o tara a manelelor si "smenarilor", a coruptilor si a non-valorii, iata ca mai exista oameni care ne arata ca ar trebui sa fim mandri de originile noastre romanesti.
Urmariti filmul pe stari.ro si veti vedea de ce.

5 comentarii:

  1. Yeah, e superb, cum ziceam, sunt mandra de tara asta dupa ce ma uit la el. Pacat ca dispare la scurt timp dupa ce ies afara din casa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmul este exceptional si pune in lumina adevaratele VALORI ale Romaniei. Te face sa fii mandru ca esti roman, insa, dupa cum spunea si Roxa, pacat ca realitatea din jurul nostru nu prea e asa roz.


    Oricum, felicitari realizatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ramas fara cuvinte. Am regasit si pe blog-ul 'Gradina cu doi nuci' acest filmulet. De cateva zile il primesc si pe Messenger dar pana acum nu i-am acordat importanta. [n-am avut timp, rabdare]. Cum am mai spus ... sunt mandru ca sunt roman ! Ma bucur ca suntem apreciati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent filmul! Multumesc pentru ca mi l-ai semnalat, mai ales ca de obicei nu ma uit la filmuletele You Tube.
    Din pacate pe site-ul tau mi-a aparut "This video is no longer available", asa ca l-am vazut pe alt blog. Cred ca trebuie sa verifici ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda.
    se pare ca cei de pe You Tube l-au sters (fie ca "papa" prea mult trafic, fie ca intra sub incidenta drepturilor de autor).

    Vezi ca pe stari.ro sunt niste update-uri.

    RăspundețiȘtergere