luni, iunie 26, 2006

doctorescu

De obicei nu ma obosesc sa semnalez bloguri nou aparute in spatiul mioritic. Din lene.
Insa cel care urmeaza sa vi-l prezint, desi e un blog de nisa, vine ceva nou: aspectele medicale ale unei vieti de zi cu zi.
Dr. Bogdan Patru (aka Doctorescu) si-a facut blog. Din cate a inceput sa posteze, se vede ca omul se pricepe. Insa motivul principal pentru care semnalez aparitia blogului e altul: stie sa "traduca" in limbaj comun lucruri utile (si interesante!) din sfera medicalului.

Ei, cam asa isi incepe blogul:

Ma tot intrebau diferiti prieteni/cunoscuti daca berea ingrasa, daca sucurile light sunt mai sanatoase, cat trebuie sa slabeasca pentru a nu fi considerati “grasi”, ce si cum sa manance sanatos, daca sa fumeze tigari light sau nu, ce sport sa practice pentru a slabi repede etc.

Pentru a raspunde tuturor celor care mai au astfel de intrebari, daca aceste lucruri sunt mituri sau nu si pentru a preveni cateva din greselile obisnuite unui “nedoctor” (desi nici unii dintre medici nu le respecta mereu) a aparut acest blog. (read more...)

Bine ai venit in blogosfera, domnule "Doctorescu".

2 comentarii:

  1. multumesc!
    sper ca in acest mod sa raspund acelor intrebari pe care oricine si le-a pus, dar n-a gasit raspuns si n-a avut curajul (a se citi timpul, cheful etc) sa mearga la medic pentru el.

    si daca voi reusi sa si ajut cu unele sfaturi, sa previn niste boli/elimin factori de risc,atunci mi-am indeplinit scopul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm interesant scop şi lăudabilă iniţiativa, când la mulţi nici prin cap nu le trece aşaceva.

    RăspundețiȘtergere