marți, iulie 18, 2006

Merceds Mixed Tape 13

Mercedes Mixed Tape 13 Asteptarea de peste doua luni (mai exact 10 saptamani) a luat sfarsit. Mercedes ne ofera gratuit inca un mix din seria Mercedes Mixed Tape. Al 13'lea. Legat de cover - mi se pare cea mai reusita combinatie de culori si continut de pana acum. Momentan ascult cateva melodii online in timp ce arhiva de 94 MB se descarca linistit in background.
FYI: Urmatorul mix va fi disponibil pentru downoad gratuit incepand cu 26 septembrie 2006. Enjoy!

5 comentarii:

  1. Ideea este foarte buna, si multumim ptr shared ;)
    Legat de compilatie, o dau si eu acum jos (5 minutes remaining :D , cu toate ca mi-se pare ca este prea complicata muzica pe care o contine. Ptr drum in general ai nevoie de o muzica mai putin complexa, insa dinamica, sa iti alunge monotonia, ori astea imi par cam monotone ...
    Dar probabil ca este vorba de gusturile fiecaruia, oricum, multumesc incaodata ptr idee si link !

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai de ce. Internetul e un loc de schimb liber a ideilor si informatiilor.
    Legat de "Mercedes Mixed Tape". Eu ii ascult de la prima compliatie (aparuta pe la jumtatea lui 2004) Pana acum am adunat de la ei cam 1.20 GB de muzica.
    Intr-adevar e o muzica compexa care te pune putin sa gandesti (daca vrei sa o gusti).
    Insa sunt putin dezamagit de Nr 13. Vad ca au inceput sa introduca si piese vocale (desi unele foarte bune). Pe celelalte albume erau doar instrumentale (in proportie de peste 90%), piese ce mergeau inspre zona jazz'ului sau a muzicii ambientale si a celei experimentale.
    Dar, cum se stiue "calul de dar..." Eh, sa vedem cu evolueaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si un link ceva de unde putem lua si celelalte albume (sau o parte din ele)...ne dai?:P Ca astea is fainute in mare parte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu exista link'uri (oficiale) pentru albumele mai vechi. La fiecare 10 saptamani Mercedes schimba linkul, adaugand un nou album. Asa ca albumele mai vechi disprar in ceatza internetului (if you know what i've mean). But Google is your friend.
    Nu imi cere sa fac upload la peste 1 GB de muzica. N-am rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, merci mult de info oricum;)

    RăspundețiȘtergere