sâmbătă, septembrie 09, 2006

aveti cartuse goale ??

Cartuse Goale Echipa de la "Cartuse Goale" e determinata sa ne scape de micutele recipiente pe care le-am golit. Si asta contra unei sume modice. Ei ii zic ecologie si reciclare. Eu insa banuiesc un refill & reselling. Care ati mai colaborat cu ei: please correct me if I'm wrong.

Un comentariu:

  1. Well, gasisem si eu unii asa dar nu primeau cartuse de care am eu.

    Hai sa-ti zic una mai tare: acum vreo 2 ani vine un englez la facultate si tine o conferinta. Conducea Fonebak o firma care se ocupa cu reciclarea telefoanelor mobile. In Anglia un om isi schimba mobilul in medie la 9 luni. Alea vechi nu le mai foloseste nimeni, asa ca astia de la Fonebak aveau cosuri de gunoi in magazine in care veneai si iti aruncai telefonul vechi. Care de obicei aveau maxim 1 an. Si astia le luau, ce era prea vechi reciclau (instalatii complexe de reciclat acumulatori, ecrane, etc), dar majoritatea le cosmetizau, schimbau carcasa, etc, si le vindeau in tari sarace din Africa de obicei. Castigau milioane de dolari, si englezul ne spunea ca astfel isi face datoria sa ajute tarile sarace din Africa (si nu numai).

    Cel mai incredibil era asta, ca tipul asta castiga milioane de dolari din telefoane date de altii. PLus ca-l sprijinea UE pt ca recicla si mai avea si fonduri nu stiu de unde, etc...

    RăspundețiȘtergere